خبرگزاری کار ایران

طی یکسال گذشته انجام شد؛

ارائه بیش از ۱۰۰ هزار خدمت روانشاختی بهزیستی البرز به مردم استان

asdasd
کد خبر : ۱۳۵۳۱۲۶

مدیرکل بهزیستی استان البرز در ارتباط با اقدامات حوزه‌های روانشناسی بهزیستی استان در یک سال گذشته، گفت که بیش از ۱۰۰ هزار خدمت روانشاختی به آحاد مردم ارائه شده است.

به گزارش ایلنا از البرز، وجیهه محمدی فلاح به مناسبت روز روانشناس و مشاور در جمع خبرنگاران با اشاره به مشاوره تلفنی خط 1480 اظهار داشت: این ارتباط با هدف  ارائه خدمات مشاوره و راهنمایی به شکل غیر حضوری به منظور فوریت دسترسی  آحاد مردم به خدمات مشاوره ، به صورت رایگان انجام می شود و در یکسال گذشته به تعداد 47 هزار و 961  تماس و مشاوره تلفنی در حوزه های مختلف روان شناسی به احاد مردم ارایه شده است.

مدیرکل بهزیستی استان البرز اضافه کرد: در استان یک مرکز دولتی و64 مرکز غیردولتی مشاوره تحت  نظارت بهزیستی البرز مشغول به فعالیت هستند که در یکسال گذشته به تعداد  13 هزار و 31 نفر خدمات مشاوره‌ای ارایه داده‌‌اند.

محمدی فلاح تصریح کرد: اختلالات اضطرابی 6 هزار و 669 کودک در این استان با هدف تشخیص زودهنگام غربالگری شد ‌و این کودکان پس از غربالگری خدمات تخصصی مراحل بعدی مداخلات درمانی و آموزشی را دریافت می‌کنند.

وی در ادامه به طرح‌ها و برنامه‌ها در حوزه تحکیم بنیان خانواده و کنترل طلاق اشاره کرد و افزود: طرح آموزش پیش از ازدواج با شرکت 2 هزار و562 نفر، طرح اموزش زندگی خانواده با شرکت 2هزار و 593 نفر، طرح کنترل طلاق با آموزش یک هزار و 140 زوج، طرح "بهبود و مراقبت از روابطِ خانواده در پنج سال اول زندگی مشترک با آموزش تعداد 447 نفر ، آموزش مهارتهای زندگی به تعداد 580نفر و تعداد 274 زوج از خدمات تخصصی مشاوره رایگان بهره‌مند شدند.

مدیرکل بهزیستی استان البرز ارتقاء تاب آوری افراد در برخورد با بلایای طبیعی و موقعیت های اضطراری را از طریق ارایه آموزش پیش از بروز بحران و ارایه خدمات روان شناختی و حمایت های روانی اجتماعی حین و پس از بروز بحران از دیگر طرح های آموزشی این نهاد حمایتی برشمرد و گفت: دراستان البرز هفت تیم فوریتی در حال فعالیت هستند که در طی یکسال گذشته ۱۳ هزار دانش آموز از خدمات آموزشی آنها بهره‌مند شده‌اند.

محمدی فلاح اضافه کرد علاوه بر خدمات حضوری و غیرحضوری تشریح شده در ارتقا سلامت روانی اجتماعی شهروندان نزدیک به ۱۳۰ هزار نفر با استفاده محتواهای رسانه ای تولید شده و انتشار آن در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از برنامه‌های آگاه سازی بهره‌مند شده‌اند محتوای این برنامه‌ها شامل افزایش تاب آوری اجتماعی، پیشگیری از خشونت و خودکشی، ارتقا روابط موثر، مواجه با بحران و آموزش زندگی خانواده بود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز