خبرگزاری کار ایران

معاون سازمان محیط‌زیست:

سالانه بیش از ۲ هزار گزارش ارزیابی زیست‌محیطی بررسی می‌شود

asdasd
کد خبر : ۱۴۴۴۴۵۳

معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: سالانه بیش از ۲ هزار پرونده گزارش ارزیابی پروژه‌های مختلف توسعه‌ای در کشور تهیه می‌شود که نشان‌دهنده روند منطبق با محیط‌زیست توسعه کشور و نظارت مستمر سازمان حفاظت محیط‌زیست بر فعالیت‌های توسعه‌ای است.

به گزارش ایلنا، ایرج حشمتی، معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به ایام‌الله دهه فجر و اقدامات انجام‌شده در حوزه محیط‌زیست انسانی بعد از انقلاب، بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی اقدامات موثری در حوزه محیط‌زیست انسانی انجام شده است که هرکدام از آن‌ها به صورت جدی توانسته استانداردهای محیط زیستی زندگی مردم را افزایش دهد. 

وی با اشاره به اولین اقدامات انجام‌شده در حوزه محیط‌زیست انسانی در ایام پیش از انقلاب، افزود: پیش از انقلاب اقدامات انگشت‌شماری از جمله تصویب قانون «حفاظت و بهسازی محیط‌زیست» مصوب سال ۱۳۵۰، تدوین چارت اولیه اداری محیط‌زیست انسانی و جرم‌انگاری ضعیف تخریب محیط‌زیست انسانی در قانون انجام شد. 

معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست تصریح کرد: یکی از اقدامات موثر در حوزه محیط‌زیست انسانی بعد از انقلاب، اصلاح و به‌روزرسانی قانون حفاظت محیط‌زیست در سال ۱۳۷۳ بود که بعدها منجر به شروع و نهادینه شدن پایش محیط‌زیست انسانی در کشور شد. 

حشمتی ادامه داد: استقرار ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در تمام مراکز استان‌ها و کلانشهرها از جمله اقدامات مهمی بود که در حوزه سنجش وضعیت کیفی هوا انجام شده است و در سال‌های اخیر حتی توسعه این ایستگاه‌ها در پشت نوار مرزی برای پیش‌بینی وضعیت ریزگردها در استان‌های مرزی قبل از رسیدن گرد و غبار به کشور نیز انجام شده است. 

وی با اشاره به اجرایی شدن طرح‌های تملک دارایی در ستاد سازمان محیط‌زیست و ادارت کل استانی، اضافه کرد: پایش مستمر کیفیت آب‌های سطحی در بیش از ۷۰۰ نقطه در کشور از جمله فعالیت‌هایی است که در راستای سنجش وضعیت کیفی آب‌های جاری به عنوان منابع اصلی آب شرب مردم در ایام بعد از انقلاب نهادینه و اجرایی شده است. 

معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست اظهار داشت: سالانه بیش از ۲ هزار پرونده گزارش ارزیابی پروژه‌های مختلف توسعه‌ای در کشور تهیه می‌شود که نشان‌دهنده روند منطبق با محیط‌زیست توسعه کشور و نظارت مستمر سازمان حفاظت محیط‌زیست بر فعالیت‌های توسعه‌ای است. 

حشمتی افزود: در حوزه پایش مستمر، وضعیت آب‌های زیرزمینی در مجاورت مراکز دفن زباله، شهرک‌های صنعتی، سدهای باطله معدن، مخازن نگهداری نفت و پالایشگاه‌های پتروشیمی به صورت پیوسته و در تمامی مراکز استان‌ها در دستور کار سازمان حفاظت محیط‌زیست قرار دارد. 

وی با بیان این که استانداردهای وضع‌شده در حوزه آلودگی هوا در کشور در سطح EPA و استانداردهای آلودگی آب کشور در سطح استانداردهای اتحادیه اروپا است، بیان کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و در طی سال‌های اخیر، پایش کیفی آلودگی‌های خاک نیز به صورت مستمر در مجاورت تمامی صنایع کشور انجام می‌شود. 

براساس اعلام روابط‌عمومی سازمان حفاظت محیط‌زیست، حشمتی با اشاره به دیگر فعالیت‌های انجام‌شده در ایام بعد از انقلاب در حوزه محیط‌زیست انسانی در کشور، گفت: مجوزهای صادرات و واردات پسماند هم‌اکنون به صورت سیستماتیک و آنلاین انجام می‌شود که اقدامی شاخص در مدیریت پسماند در کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز