خبرگزاری کار ایران

مازندران میزبان مسابقات کشتی کارگری ایران در دهه فجر

asdasd
کد خبر : ۱۴۴۳۴۴۵

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: مازندران در ایام‌الله دهه فجر میزبان مسابقات کشتی کارگری کشور به مدت سه روز در شهرستان بابلسر است.

به گزارش ایلنا، علی باقری روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران که با محوریت ستاد چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزار شد، با گرامیداشت چهل‌وپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به ۱۳۰ برنامه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در ایام‌الله دهه فجر اشاره کرد و گفت: المپیاد ورزشی کشور در ۲۰ رشته در شهرستان بابل به مدت سه روز برگزار می‌شود.

وی بابیان استان مازندران در ایام دهه فجر میزبان مسابقات کشتی کارگران کشور است، افزود: این مسابقات با حضور ۱۵۰ تا ۲۰۰ کشتی‌گیر جامعه کارگری به مدت ۳ روز در شهرستان بابلسر برگزار می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران برپایی میز خدمت در مصلاهای سراسر استان را از دیگر برنامه‌ها نام برد و گفت: میز ارتباط مردمی باهدف پاسخگویی به درخواست‌های مردمی روزانه در محل اداره کل تعاون و ۱۰ دستگاه‌ ادغامی با حضور مدیران عضو شورای هماهنگی رفاه استان برگزار می‌شود.

باقری، دیدار با خانواده معظم شهدای کارگری و تجلیل از کارگران نمونه در واحد‌های تولیدی را از دیگر عناوین برنامه‌های دهه فجر اعلام کرد.

وی به اقدامات شاخص دولت سیزدهم در مدیریت روابط کار و خدمت صادقانه به مردم اشاره کرد و افزود: مدت‌زمان رسیدگی به پرونده‌های مربوط به مشاغل سخت و زیان‌آور در این اداره کل از ۱۲۰ روزبه ۵۰ روز کاهش پیداکرده است.

باقری به افزایش دو برابری صلاحیت شرکت‌های خدمات نیروی انسانی دستگاه‌ها و شرکت‌های دولتی اشاره کرد که از ۱۶۰ فقره به ۳۲۰ فقره در سال ۱۴۰۲ افزایش یافت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به افزایش دستمزد کارگران با تصمیم شورای عالی کار اشاره کرد و افزود: دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۲۷ درصد افزایش یافت.

وی همچنین گفت: زمان رسیدگی به پرونده‌های اختلافات کارگری و کارفرمایی در این استان از ۵۴ روز به ۲۰ روز کاهش‌یافته است.

باقری افزود: رشد قابل‌توجهی در اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل را داشتیم که در سال ۹۹، ۱۵۰ طرح و در سال جاری ۳۰۰ طرح در راستای اجرای عدالت مزدی برای کارگران شریف به اجرا درآمد.

وی به افزایش بازدید از کارگاه‌های پرخطر در راستای پیشگیری حوادث ناشی از آسیب‌های شغلی اشاره کرد و ادامه داد: این بازدید از دو هزار و ۴۸۰ مورد در سال ۹۹ به ۴۶۰۰ مورد در سال ۱۴۰۲ افزایش پیدا کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، افزایش نظارت بر حسن اجرای قانون کار و آیین‌نامه‌های حفاظت فنی و بهداشت‌کار را از دیگر عملکردهای این اداره کل برشمرد که از ۱۵ هزار ۸۹۵ مورد به ۱۷ هزار و ۵۲۵ مورد نظارت افزایش یافت.

وی به حوزه اشتغال و کارآفرینی به‌عنوان مهم‌ترین بخش این اداره کل اشاره کرد و گفت: کمترین نرخ بیکاری در استان مازندران وجود دارد بدین ترتیب که رشد اقتصادی در سال گذشته ۴۴ درصد و نرخ بیکاری ۷/۵ درصد بود، در سال جاری رشد اقتصادی به ۴۶ درصد افزایش و نرخ بیکاری به ۶/۴ درصد کاهش پیدا کرد.

باقری به پرداخت تسهیلات به متقاضیان اشتغال در محل بند ب تبصره ۱۶ اشاره کرد و افزود: پارسال ۲ هزار و ۲۳۵ میلیارد تومان منابع اعتباری در سطح استان توزیع شد؛ همچنین امسال از جز ۴ بند ب تبصره ۱۸، هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان تسهیلات برای جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی ابلاغ شد.

وی همچنین گفت: افزایش بی‌سابقه اعتبارات بند ب تبصره ۱۶ دو سال قبل ۴۹۰ میلیارد تومان بود که در سال‌ گذشته این رقم به هزار و ۲۴۴ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

باقری از راه‌اندازی سامانه جست‌وجوی شغل بر بستر فضای مجازی در راستای پل ارتباطی بین کارجویان و کارفرمایان در استان مازندران خبر داد و افزود: در این سامانه کارفرمایان و کارجویان می‌توانند ضمن ایجاد پنل کاربری و ثبت داده‌های لازم از خدمات سامانه در زمینه معرفی فرصت‌های شغلی، شناسایی افراد آماده‌به‌کار و تطبیق شغلی بهره‌مند شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، گفت: باسیاست‌های دولت مردمی سیزدهم و با تلاش‌های صورت گرفته، مدت‌زمان صدور مجوزهای مشاغل خانگی در این استان به سه روز کاهش‌یافته است.

وی به افزایش ۲۵ برابری توزیع منابع اعتباری مشاغل خانگی اشاره کرد و میزان منابع اعتباری مشاغل خانگی در سال ۹۸ را ۶ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این رقم در سال جاری به ۵۴ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که این موضوع منجر به کاهش بیکاری و اشتغال به کار فارغ‌التحصیلان جویای کار شد.

باقری در خصوص افزایش صدور مجوز مشاغل خانگی گفت: در سال ۹۹ هزار و ۲۱۷ مجوز مشاغل خانگی صادر شد که این میزان در سال ۱۴۰۰ به هفت هزار و ۴۰۰ مجوز افزایش یافت.

وی به اهمیت مردمی سازی اقتصاد تعاون پرداخت و افزود: دولت مردمی سیزدهم در اقدامی جهادی با ابلاغ سند توسعه بخش تعاون بعد از ۱۳ سال، گام بزرگی را برای تحقق افزایش سهم این تشکل‌های مردمی در اقتصاد کشور و مازندران برداشته است.

باقری به تشکیل ۵۴ تعاونی در سال قبل اشاره کرد و افزود: قالب این تعاونی‌ها در روستاها و مناطق محروم در راستای اجرای طرح توانمندسازی ۵۰۰ روستای استان تشکیل‌شده است.

وی از تشکیل ۳۰ تعاونی جدید در ده‌ماهه امسال خبر داد و گفت: همچنین آموزش به تعاون گران از ۲۰ هزار نفر به ۳۴ هزار نفر افزایش یافت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به افزایش صادرات در بخش تعاون، میزان صادرات تعاونی‌ها در سال گذشته را ۴۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون ۳۰ میلیون دلار محصولات تعاونی‌ها به کشورهای حوزه خلیج‌فارس و ترکیه، افغانستان، آذربایجان و پاکستان، بحرین، روسیه و امارات صادر شد.

باقری در خصوص پرداخت تسهیلات به تعاونی‌ها، گفت: سال گذشته ۲۱۰ میلیارد تومان و امسال ۲۳۵ میلیارد تومان تسهیلات در بین تعاون گران استان توزیع شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز