فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران:
ایجاد تحول و ارتقای روحیه مثبت، نقش اساسی در خنثیسازی نقشههای دشمنان دارد
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: یکی از مهمترین حربههای دشمنان را ایجاد ناامیدی و یأس آفرینی در جامعه است و ایجاد تحول و ارتقای روحیه مثبت، نقش اساسی در بهرهوری بیشتر و خنثیسازی نقشههای دشمنان دارد، بنابراین همواره باید با تبیین موفقیتها و امیدبخشی، توطئه دشمنان را در القای یأس و ناتوانی خنثی کرد.
به گزارش ایلنا، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش سراسری فرماندهان یگانهای عمده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: بررسی اقدامات موفقیتآمیز و احصای نقاط قوت و برخی کاستیها و راههای تسری و تعمیم موفقیتها از ستاد تا سرپنجه ها از اهداف برگزاری این همایش است.
وی افزود: از دیگر اهداف این همایش نگاه معطوف به آینده است تا بتوانیم در مقابل هر تهدیدی سربلند بیرون بیاییم. مرور این اهداف، موجب میشود تا نگاه هماهنگ، همافزا، متوازن و متناسب میان فرماندهان تقویت شود.
فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه نیروی زمینی محوری نسبت به گذشته، ارتقای قابل ملاحظه و ملموسی داشته است، تصریح کرد: امروز نیروی زمینی ارتش توانسته است در تمام عرصههای مأموریتی خود سربلند باشد و افتخارآفرینی کند، البته تمامی نیروهای ارتش نیز در سطح قرارگاهها، یگانها و مناطق خود، اهداف مدنظر را بررسی و مرور میکنند تا در مجموع ارتش جمهوری اسلامی ایران بتواند حرکتی رو به جلو داشته باشد.
امیر سرلشکر موسوی با تأکید بر لزوم همافزایی میان تمامی ردههای ارتش اظهار داشت: هر یگان در سطوح عملیاتی و راهبردی خود باید بتواند در حرکت رو به جلوی ارتش تأثیرگذار باشد، به همین دلیل تا سطح نفر در یگانها، وظایف کارکنان مشخص شده تا هرشخصی از نقش خود در تسریع اهداف آگاه و به آن ملتزم باشد.
وی گفت: امروز شاهد یک نیروی زمینی جدید، پویا و پوستاندازی شده و مجهز به فناوری روز با فرماندهان با تجربه و با دانش برای انجام مأموریتهای محوله هستیم.
فرمانده کل ارتش با تأکید بر لزوم توجه فرماندهان و کارکنان برتعمیق و تعمیم سواد رسانهای، بیان داشت: ارتقای تابآوری در مقابل عملیات روانی دشمنان با توجه به بروز شدن تهدیدات از دلایل ضرورت توجه به ارتقای سواد رسانهای در سطح یگانها است.
امیر سرلشکر موسوی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی ادامه داد: توجه به الزامات یک ارتش آماده ظهور، تبدیل پادگان به دانشگاه، تقویت کانونهای ارزیابی، نهادینه کردن یادگیرندگی فردی و سازمانی، چند مهارته کردن کارکنان، توجه بیشتر در رسیدگی به خانوادههای کارکنان و حوزه معنویت و بصیرت، ارتقای روحیه رزم، توجه ویژه به حوزه نگهداری از ارزشها که مهمترین آن نیروی انسانی مومن و فداکار است و همچنین تجهیزات و اماکن، استفاده بهینه از ظرفیتهای یگانها و تقویت عوامل امیدآفرین، نقش مهمی در تقویت توان رزم یگانهای ارتش دارد.
وی یکی از مهمترین حربههای دشمنان را ایجاد ناامیدی و یأس آفرینی در جامعه دانست وخاطرنشان کرد: ایجاد تحول و ارتقای روحیه مثبت، نقش اساسی در بهرهوری بیشتر و خنثیسازی نقشههای دشمنان دارد، بنابراین همواره باید با تبیین موفقیتها و امیدبخشی، توطئه دشمنان را در القای یأس و ناتوانی خنثی کرد.