خبرگزاری کار ایران

بخشدار چوار عنوان کرد؛

کمبود آب مهم‌ترین مشکل ساکنان چوار ادر یلام

asdasd
کد خبر : ۵۴۹۰۴۵

بخشدار چوار در استان ایلام گفت: یکی از مشکلات مهم بخش چوار از توابع شهرستان ایلام کمبود منابع آب جاری و زیرزمینی و نبود آب برای مصرف خانوارهای ساکن در روستاهای این بخش است و آب برخی روستاها با تانکر و به صورت سیار تامین می شود.

به گزارش ایلنا ایوب چراغی اظهار کرد: با توجه به مشکل کمبود آب در بخش چوار بهسازی چمشه ها و منابع آبی این منطقه در دستور کار است.

وی افزود: به منظور تامین آب مردم منطقه، یک منبع آب در روستای گنجوان با اعتبار 2 میلیارد ریال ساخته شده و خط انتقال آب به برخی روستاها نیز احداث شده است.

بخشدار چوار با بیان اینکه چوار از لحاظ منابع طبیعی غنی است، یادآور شد: تا پایان سال با توجه به ظرفیت سد شهدای ایلام آب بخش های صنعت، پتروشیمی و کشاورزی تامین می شود.

چراغی تاکید کرد: اجرای پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی و زیرساخت‌ها در بخش چوار به خاطر جغرافیای سخت و کوهستانی بودن منطقه هزینه‌بر است.

وی اضافه کرد: حجم مشکلات در بخش زیاد اما هدف و تلاش برای کاهش و رفع محرومیت‌زدایی است و البته در حوزه‌های مختلف کارهای خوبی صورت گرفته‌است.

به گفته بخشدار چوار برخورداری 11 روستا از نعمت گاز با اعتبار 25 میلیارد ریال، اجرای طرح هادی در 18 و اصلاح وضعیت در 17 روستا، برخورداری تمام روستاهای بالای 20 خانوار از نعمت برق، تامین آب عشایر و مرمت و بهسازی راه‌های عشایری از جمله اقدامات صورت‌گرفته در این بخش است.

چراغی زیباسازی و معابرسازی با وسعت 41 هزار و 370 متر مربع، آسفالت معابر عمومی و پارک در حال احداث امید با اعتبار اولیه تملک دارایی و درآمدهای داخلی شهرداری به میزان چهار میلیارد و 260 میلیون ریال را از دیگر اقدام‌های عمرانی و شهری بخش چوار ذکر کرد.

بخشدار چوار افزود: یکی از مهمترین اقدام‌های  این بخش افتتاح مرحله نخست زمین فوتبال شهدای چوار بود که تکمیل مرحله دوم آن نیز در دست پیگیری است.

وی یادآور شد: تکمیل یا مرمت جاده‌های روستایی از مهم‌ترین کارهای عمرانی دولت در این بخش است که یکی از دغدغه‌های اصلی مردم بهسازی مسیر سد گلال تا روستای بان خشک بود.

بخشدار چوار گفت: با پیگیری‌های انجام گرفته این مسیر در حال بهسازی است تا مشکل راه‌های ارتباطی دهستان بولی مرتفع و مسیر این دهستان با مرکز بخش کاهش یابد.

چراغی به موضوع تونل قلاجه هم اشاره و اظهار کرد: با افتتاح تونل قلاجه در آینده نزدیک بخشی از زائران می توانند از این مسیر تردد کنند.

به گزارش ایرنا، بخش چوار با یک هزار و 400 کیلومتر مربع وسعت، دارای 47 روستای دارای جمعیت، 46 کیلومتر مرز مشترک با عراق است و طبق آخرین سرشماری ها 28 هزار نفر ساکن و شناور ساکن این بخش هستند.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز