خبرگزاری کار ایران

رئیس شورای شهر تهران:

جریانات اجتماعی مترقی، کمرنگ شده‌اند

asdasd
کد خبر : ۸۴۳۸۲۵

رئیس شورای شهر تهران گفت: یکی از دلایل نا آرامی های آبان ماه گذشته، تضعیف نقش جنبش دانشجویی بود وخ الی شدن میدان تحول خواهی اجتماعی از جریانات مترقی توسط دانشجویان بعضا میدان داری جریانات خشونت طلب را ایجاد کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن هاشمی در ابتدای یکصد و هشتاد و یکمین جلسه شورای شهر تهران با گرامیداشت روز دانشجو گفت: این روز که یادآور آرمانگرایی و فدارکاری جنبش دانشجو است را گرامی می داریم. 66سال از 16 آذر سال 1332 که سه دانشجوی میهن پرست، در اعتراض به دخالتهای دولت آمریکا و سفر نیکسون به تهران در تظاهرات به شهادت رسیدند می گذرد، در این زمان، جنبش دانشجویی دچار فراز ونشیبهای زیادی گردیده و اکنون در حالت رکود بسر می برد.

وی افزود: اگر جنبش دانشجویی نشاط و پویایی خود را از دست بدهد و بعنوان یک جریان آرمانگرا و آزادی خواه، در جامعه نقش پیشرو و جلودار جریانات اجتماعی را ایفا نکند، سایر اقشار و طبقات اجتماعی که ترقی خواهی و روشنفکری جنبش دانشجویی را ندارند، محور اعتراضات و تحول خواهی اجتماعی خواهند شد.

هاشمی با بیان اینکه یکی از دلایل نا آرامی های آبان ماه گذشته، تضعیف نقش جنبش دانشجویی بود تصریح کرد: خالی شدن میدان تحول خواهی اجتماعی از جریانات مترقی توسط دانشجویان از عواملی بود که بعضا موجب میدان دارای جریانات خشونت طلب را ایجاد کرد.

رییس شورای شهر تهران تصریح کرد: اگر ما نسبت به انتقادات واعتراضات دانشجویان، نخبگان، روزنامه نگاران و روشنفکران جامعه خود سعه صدر نداشته باشیم، آنگاه با اعتراضات خشونت بار سایر اقشار ناراضی و معترض که صدایی را برای طرح مطالباتشان نمی شوند، مواجه خواهیم شد.

وی افزود: در طول دهه گذشته، صدای جریانات اجتماعی مترقی و پیشرو در جامعه ما، کم رنگ شده و نسبت به منتقدان بی مهری و برخوردهای سخت صورت گرفته است و همین امر موجب به حاشیه رفتن و انزوا و یاس نخبگان و جریانات آرمانگرا و روشنفکر در جامعه شده که نمادی از آن را در عدم تمایل به ثبت نام ومشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشاهده می کنیم.

هاشمی گفت: رهبر معظم انقلاب، بارها وبارها بر لزوم وجود پویایی، نشاط و فعالیت انتقادی جنبش دانشجویی تاکید کردند و وظیفه دستگاههای نظارتی، امنیتی و قضایی است که این رهنمود را به واقعیت تبدیل کنند و احساس امنیت و آزادی را به جنبش دانشجویی و سایر منتقدان وروشنفکران داخل کشور که بدنبال اصلاح مشکلات و ناهنجاری های جامعه هستند، بازگردانند.

وی تاکید کرد که جنبش دانشجویی و نخبگان نیز باید آرمانگرایی را با واقع گرایی تلفیق کنند و گفت: آنها باید بپذیرند که انزوا و یاس، مشکلی از جامعه حل نمی کند و تنها راه اصلاح امورکشور، مشارکت و طرح دلسوزانه انتفادات و پیشنهادات سازنده است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز