خبرگزاری کار ایران

تلاش جوانان برای حفظ محیط زیست در روز «طبیعت»

asdasd
کد خبر : ۶۰۸۰۲۶

رئیس سازمان جوانان هلال احمر با اشاره به تلاش جوانان برای حفظ محیط زیست در روز طبیعت، گفت: برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و امدادی در این روز توسط جوانان هلال احمر در سراسر کشور انجام می‌گیرد.

به گزارش ایلنا، مسعود حبیبی، رئیس سازمان جوانان هلال احمر در ارتباط با شیوه‌‌‌‌نامه خدمات اکیپ‌های گشت و مراقبت سیار «سحاب» ویژه ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ گفت: شعار امسال جوانان هلال احمر در این روز «جوانان، پیشگامان سلامت، همیاران طبیعت» است و به منظور ایمن سازی محل اجتماع، استقرار و اطراق مسافرین و مراجعین بومی در محدوده اماکن و مناطق سیاحتی، ساحلی، فرهنگی، مذهبی و مراکز و مجموعه‌های تفریحی، تمهیدات امدادی، بشردوستانه و فرهنگی لازم در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این برنامه‌ها با تمرکز بر فرهنگ زیست محیطی و رویکرد اجتماع محور همچنین استفاده بهینه ازمنابع طبیعی اجرا می‌شود.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر اضافه کرد: گشت و دیدبانی و پایش در محل استقرار هموطنان در محدوده آسیب‌‌‌‌‌پذیر، مسافرپذیر و شلوغ مناطق ساحلی، سیاحتی و فرهنگی به منظور پیشگیری و کاهش آسیب‌‌‌‌پذیری و ارایه خدمات مراقبتی، امدادی و بشردوستانه  از برنامه‌های سازمان جوانان است.

حبیبی ادامه داد: ارائه هشدارهای ایمنی به مسافرین درخصوص مناطق پرخطر و نقاط آسیب‌‌‌پذیر (رودخانه - جنگل و…) و راهنمایی آنان به نقاط ایمن جهت اسکان و اتراق و نصب علایم و تابلوهای هشدار ایمنی، امدادی و زیست محیطی در  اماکن، معابر و سواحل پرخطر نیز از دیگر برنامه‌های روز طبیعت است.

وی یادآور شد: پیشگیری از آلوده‌‌‌سازی و رهاسازی زباله‌های تولیدشده در طبیعت، جنگل‌ها، سواحل و تفرجگاه‌ها، بوستان‌های مسافرپذیر و گردشگری از دیگر برنامه‌هاست.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر با اشاره به اجرای طرح ایمنی و مراقبتی اظهار داشت: مهار و ایمن‌‌‌سازی مناطق، معابر و محدوده‌های آسیب‌‌‌پذیر از قبیل کانال‌های آب چاه‌‌‌‌ها و پرتگاه‌های مهار نشده، رودخانه‌های خروشان، سیم‌های برق رهاشده و خدمات مراقبتی درپارک های تفریحی غیرایمن همچنین پایش و بازداری و مراقبت از ورود مسافران و کودکان به محدوده مناطق ممنوع و اماکن خطرآفرین و حادثه‌آفرین نیز در دستور کار قرار دارد.

حبیبی در مورد اقدامات فرهنگی و آموزشی در روز طبیعت تصریح کرد: ارائه راهنمایی و پیشنهاد مناسب‌‌‌‌ترین الگوی فرهنگی سفر متناسب با برنامه مسافرت هموطنان، برپایی ایستگاه انتقال مهارت‌های ضروری امدادی، نحوه سنجش فشار خون، تحویل کیسه‌های زباله غیرپلاستیکی و قابل بازیافت درنقاط و اوقات استقرار و اجتماع مسافرین و مراجعین در تفرجگاه‌ها و بوستان‌ها از جمله این برنامه‌هاست.

وی افزود: فرهنگ‌‌‌سازی حفاظت از میراث فرهنگی و احیای محیط زیست و منابع طبیعی و ترویج فرهنگ رهاسازی ماهیان و آبزیان سفره هفت‌‌‌سین نوروزی با رعایت ملاحظات ایمنی، ساخت و نصب لانه‌ها و آشیانه‌های ایمن در زیستگاه‌ها و سکونتگاه‌های ویژه پرندگان از دیگر برنامه‌هاست.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر تاکید کرد: فرهنگ‌‌سازی جهت مراقبت از درختان، گیاهان و حیوانات، بهداشت محیط و حفاظت از تخریب و آسیب به منابع طبیعی و محیط زیست و ترویج استفاده از ذغال به جای شاخه درختان، بازداری از آتش افروزی مخاطره‌‌‌آمیز درحریم درختان و رهاسازی آتش در طبیعت و ترویج جشنواره عکس و فیلم بشردوستی جهت مستندسازی رویدادها و رفتارهای بشردوستانه نیز اجرا می‌شود.

حبیبی در خصوص خدمات امدادی ادامه داد: ارائه خدمات اولیه امدادی و مراقبتی به مصدومین ناشی از تصادفات و حوادث شایع و رایج در سفر از قبیل سقوط‌، سوختگی، گزیدگی، گرمازدگی، خفگی، مسمومیت، مصدومیت، شکستگی، دررفتگی و خونریزی ناشی از صدمات و آسیب‌های سقوط و پرت شدن از وسایل بازی، ارتفاع، افتادن در چاه و... نیز توسط جوانان هلال احمر در روز طبیعت صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز