خبرگزاری کار ایران

در مراسم تفاهم‌نامه معاونت صنایع دستی و قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان مطرح شد؛

ارائه کارت همیار صنایع به سربازان مهارت‌دیده/ آموزش‌های صنایع دستی به سربازان وظیفه ارائه خواهد شد

asdasd
کد خبر : ۱۳۸۶۹۵۶

صبح امروز ۲۲ مردادماه مراسم تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح برگزار شد.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سرباز ماهر، مریم جلالی، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در مراسم امروز گفت: ما با تمام وجود در خدمت هستیم ‌‌و به تمام استان‌ها ابلاغ خواهد شد تا همکاری لازمه را داشته باشند.

وی افزود: ‌ما می‌توانیم آموزش، فروش و… را هم فراهم کنیم تا پادگان‌ها و سربازان از تولید، زنده‌سازی برخی هنرها ‌و… حمایت کنند و در حال حاضر بسیاری از ادارات استانی ما آموزش‌هایی را با پادگان‌ها شروع کرده‌اند.

جلالی با بیان این که سربازی یک دوره هویتی و هویت‌ساز است، گفت: این حوزه از یک غیرت هویتی پاسداری می‌کند و در حال حاضر جهان‌آرایی مهم است و باید بتوان در این حوزه کار کرد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور بیان کرد: باید دست به دست هم دهیم و از دانش، توانایی و استعدادهای جوانان استفاده کنیم، همچنین می‌توان کارگاه‌های متفاوتی را در حوزه صنایع دستی بنا کرد که به زیبایی های استان ها کمک می‌کند.

وی ادامه داد: به کسانی که آموزش می‌بینند نه تنها در حوزه صنایع دستی، بلکه در حوزه حاشیه‌ای صنایع دستی مانند فروش، صادرات و… محصولات این حوزه می‌توانیم کارت همیار صنایع دستی دهیم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور بیان کرد: ما در سال حدود ۳ هزار فارغ التحصیل حوزه صنایع دستی داریم.

در ادامه این مراسم، سردار محمدجواد زاده‌کمند، فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح اظهار کرد: در حال حاضر فرصت خوبی فراهم شده و چند سالی است که در موضوع فلسفه سربازی اتفاق خوبی رخ داده و رسالت خدمت سربازی بیش از گذشته مورد توجه فرماندهان قرار گرفته است تا علاوه بر این که ‌آنان در یکی از مهمترین عرصه‌های کشور نقش‌آفرینی می‌کنند، آموزش‌های مهارتی نیز کسب کنند.

وی با بیان این که ما تلاش کرده‌ایم دوران خدمت سربازی به دوران رشد تبدیل شود، گفت: خدمت سربازی فرصتی خوب برای همه است ‌‌که متاسفانه نتوانسته‌ایم فرصتی فراهم کنیم که دستگاه‌ها بیشتر در حوزه مهارت‌آموزی پای کار بیایند.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح بیان کرد: حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در ۶ سال اخیر آموزش مهارتی کسب کرده‌اند و امروز یکی از مهمترین عرصه‌هایی که می‌توانستیم در حوزه مهارت‌آموزی به آن ورود کنیم، همین بحث‌صنایع دستی است.

سردار زاده‌کمند گفت: از فناوری‌ها می‌توان استفاده کرد تا آموزش‌ها را برای سربازان وظیفه داشته باشیم، یکی از گام‌های مهم که باید برداریم بحث صنایع دستی است و ما این آمادگی را داریم که فرهنگ‌سازی صنایع دستی و مهارت‌های تخصصی را داشته باشیم.

وی با بیان این که خلق صنایع بسیار مهم است، گفت: در این کار با اراده معاونت صنایع دستی بسیار موفق خواهیم بود و باید در طول این مسیر راهکارهایی پیدا کنیم که چگونه در پادگان‌ها با مدل‌های متفاوت خدمات ارائه دهیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز