خبرگزاری کار ایران

در کارگروه ویژه شهرداری رشت عنوان شد؛

پیاده راه ویترین شهر رشت است / اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی برای شهروندان

asdasd
کد خبر : ۱۳۷۷۰۷۶

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه عدم رعایت عرف اجتماعی توسط یک اقلیت نباید سبب حذف یا تخریب یک گذر یا خیابان شود، گفت: هر انسان با عقاید و علایق او مشخص می‌شود اما در این میان باید قانون و عرف جامعه را نیز در نظر گرفت.

به گزارش ایلنا از رشت، جلسه کارگروه ویژه پیاده راه فرهنگی شهدای ذهاب با حضور رحیم شوقی شهردار رشت و علیرضا تاج شهرستانی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی، مدیران عامل سازمان عمران و بازآفرینی، سیما، منظر و فضای سبز شهری، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی سازمان حمل و نقل بار و مسافر و مدیران شهری برگزار شد.

موضوعات مرتبط با مبلمان شهری، مرمت ساختمان ساعت، جداره‌سازی پیاده راه، برپایی حسینیه شهدا، چگونگی برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب، لزوم رفع مشکلات صوتی پیاده راه برای پخش برنامه‌های فرهنگی، ساماندهی ورود بازار با کمک میراث فرهنگی، بحث ساختمان‌های تاریخی، راه‌اندازی شش دستگاه خودروی برقی در پیاده راه فرهنگی، پیاده‌روسازی خیابان اقتصاد، برگزاری مناسبت‌های ملی و مذهبی پیش رو و اجرای رویدادهای فرهنگی به ویژه در ماه‌های محرم و صفر از جمله مواردی است که در دستور کار این جلسه قرار داشت و مورد بررسی قرار گرفت.

رحیم شوقی شهردار رشت در این جلسه اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی برای شهروندان با مشارکت مجموعه‌های مردمی در پیاده راه فرهنگی را خواستار شد و گفت: در خصوص آذین‌بندی شهر رشت به ویژه پیاده راه فرهنگی در ایام ماه‌های محرم و صفر انتظار دارم امسال اقدامات جدیدتر، چشمگیرتر و قویتری توسط سازمان‌های ذیربط شهرداری انجام شود.

شوقی ابراز داشت: پیاده راه ویترین شهر رشت است و مسافران و گردشگرانی که به این شهر سفر می‌کنند حتما از جاذبه‌های آن بازدید به عمل می‌آورند به همین علت حفظ فضای فرهنگی و حفظ این فضا برای همه شهروندان با اقدامات مؤثری که در همین راستا اجرایی می‌شود ضروری است.

 رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت نیز در این جلسه تصریح کرد: موضوع پوشش در فرهنگ غنی ایرانی همواره مورد توجه بوده و بر مبنای آن هر کدام از مناطق مختلف کشورمان و اقوام دارای پیشینه و سابقه طولانی هستند.

علیرضا تاج شهرستانی لزوم حفظ نمادهای فرهنگی به خصوص در حوزه لباس محلی را برای حفظ فرهنگ و تمدن اصیل ایرانی و اسلامی و مقابله با تهدیدات خارجی و آسیب‌های اجتماعی ضروری خواند و تصریح کرد: احترام به حقوق عامه جامعه و پایبندی به فرهنگ و قانون از وظایفی است که رعایت آن بر آحاد مردم و شهروندان ضروری است زیرا تنها از این مسیر است که اجتماع به سمت رشد و بالندگی هدایت خواهد رشد.

وی اذعان کرد: در مورد انجام تبلیغات شهری و نصب المان هم انتظار می‌رود قبل از اجرایی شدن تصمیمات، پیشنهادات مورد نظر به سمع و نظر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی قرار بگیرد و سپس عملیاتی شود.

مدیران عامل سازمان‌های عمران و بازآفرینی، سیما، منظر و فضای سبز شهری، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و سازمان حمل و نقل بار و مسافر هر کدام در این جلسه گزارشی را از اقدامات و برنامه‌های پیش روی خود ارائه دادند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز