خبرگزاری کار ایران

یک کارشناس حقوقی: اساسنامه جدید، اختیارات زیادی به هیئت رئیسه فدراسیون داده است

یک کارشناس حقوقی: اساسنامه جدید، اختیارات زیادی به هیئت رئیسه فدراسیون داده است
کد خبر : ۹۹۶۳۱۷

محمدرسول باختر با ابراز رضایت از حرکت رو به جلوی فدراسیون در نگارش اساسنامه، بیان کرد: البته همچنان ایراداتی به این اساسنامه وجود دارد که نیاز است هر چه سریعتر آنها برطرف شود که یکی از این ایرادات،حق زیادی است که به هیئت رئیسه داده شده است.

برنامه «ورزش بدون ویرایش» رادیو گفت‌وگو با موضوع بررسی اساسنامه فدراسیون فوتبال و با حضور محمدرسول باختر کارشناس حقوقی به روی آنتن رفت.

محمدرسول باختر با اشاره به اینکه اساسنامه فعلی صرفا پیشنهادی است و شاید مهلتی برای تغییرات آن وجود داشته باشد، گفت: ایراداتی به اساسنامه سابق وجود داشت زیرا 10 سال از زمان نگارش آن گذشته است و در طول زمان تمامی مقررات و قوانین پس از گذر 10 سال ایرادات خودشان را نشان می‌دهند و با تجربه‌ای که در گذر زمان به دست می‌آوریم، بخش‌های قابل اصلاح مشخص می‌شوند.

وی افزود: پس از مقاومت‌هایی که برای اصلاح وجود داشت، قسمت‌های خیلی خوبی از اساسنامه حذف شد و قسمت‌های خیلی خوبی اضافه شد. همچنین بخش‌های همچنان ناقصی در اساسنامه وجود دارد زیرا حتی بر اساس اساسنامه جدید نیز، اختیارات بی حد و مرزی برای برخی از افراد دیده می‌شود.

این کارشناس حقوقی از ایرادات نگارشی اساسنامه جدید گفت و عنوان کرد: پس از یک سال رفت و آمد اساسنامه بین فدراسیون فوتبال ایران و فیفا، خیلی بهتر بود که این ایرادات وجود نداشت.

وی از وجود یک اساسنامه نمونه در فیفا گفت و اظهار کرد: با توجه به شرایط کشور، ممکن است اساسنامه نمونه فیفا با اساسنامه ایران تفاوت‌هایی داشته باشد، هر چند اصول کلی تمام اساسنامه‌های فدراسیون‌های زیر مجموعه فیفا یکسان است و حتی ذره‌ای از آن‌ها عدول نمی‌شود. به عنوان مثال عدم دخالت سیاسیون در فوتبال، در همه اساسنامه‌های دنیا مورد تاکید قرار گرفته است.

باختر با ابراز رضایت از حرکت رو به جلوی فدراسیون در نگارش اساسنامه، بیان کرد: البته همچنان ایراداتی به این اساسنامه وجود دارد که نیاز است هر چه سریع تر آن‌ها را برطرف شود که یکی از این ایرادات، حق زیادی است که به هیئت رئیسه داده شده است.

وی در ادامه به ماده 87 اساسنامه اشاره و عنوان کرد: در بند دوم این ماده، در مورد اینکه قانون ملی ورزش با کمک وزیر ورزش، دولت، مجلس، فدراسیون فوتبال ایران و کنفدراسیون فوتبال آسیا تغییر کند، مباحثی مطرح شده است. البته ایران چیزی با عنوان قانون ملی ورزش ندارد و فیفا نیز این موضوع و مشکلاتی که در کشور وجود دارد را درک کرده است.

این کارشناس حقوقی اظهار کرد: ایران به جای قانون ملی ورزش، قانونی تحت عنوان «اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان» داریم. احتمالا قصد دارند به کمک مجلس شورای اسلامی، یک بندی را به این قانون اضافه کنند که فدراسیون‌های فوتبال و دیگر فدراسیون‌ها را تحت حالت خاصی به عنوان یک شخصیت حقوقی مستقل شناسایی کنند.

وی در خصوص وجود کارگزار در فدراسیون فوتبال گفت: کارگزار به عنوان عضو فدراسیون در اساسنامه معرفی نشده‌اند در صورتی که باید به عنوان اعضا وجود داشته باشند زیرا اگر کارگزار بخواهد شکایتی را از بازیکن به عنوان مثال در کمیته وضعیت داشته باشد، کمیته وضعیت تنها در این صورت می‌تواند رسیدگی کند که عضو فدراسیون باشد. همچنین وقتی کارگزاری عضو فدراسیون نیست نمی‌توانیم او را در صورتی که مشکلی پیش بیاید، از حضور در ورزش به صورت دائم یا موقت محروم کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز