سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
شبه دولتی ها در خصوصی سازی ورود نکنند
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: واحدهای تولیدی باید برای رقابت پذیر کردن محصولات خود کیفیت محصول را بالا ببرند و بدین منظور باید بخشی از فعالیتها به فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی و تعامل با مراکز علمی و دانشگاهی صرف شود تا از ظرفیتهای علمی آنها استفاده کنند.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: واحدهای تولیدی باید برای رقابت پذیر کردن محصولات خود کیفیت محصول را بالا ببرند و بدین منظور باید بخشی از فعالیتها به فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی و تعامل با مراکز علمی و دانشگاهی صرف شود تا از ظرفیتهای علمی آنها استفاده کنند.
به گزارش ایلنا، روح الله عباسپور گفت: اگر واحدهای تولیدی دانش محور حرکت کنند و از نیروهای جوان و دانشگاهی و خلاق و مبتکر استفاده کنند در این صورت است که محصول کیفی می شود و قدرت رقابت در عرصه بین المللی پیدا می کند در غیر این صورت در اقتصاد بدون مرز خواه نا خواه حیات اقتصادی خود را از دست می دهند.
نماینده مردم بویین زهرا در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وظیفه قانونی مجلس دو چیز است قانونگذاری و نیز نظارت بر اجرای قانون و برای این موضوعات باید تلاش کنیم فضای کسب و کار تسهیل شود.
وی با اشاره به تصویب قانون کسب و کار افزود: مجلس برای این مورد نیز قانون تصویب کرده است و بخش خصوصی هم از تصویب این قانون راضی است.
عباسپور تاکید کرد: هر جا قوانین و مقررات جزو موانع تولید هستند باید پالایش کنیم و قوانین را برداریم و در عین حال اگر قانونی تصویب شده ولی در حوزه اجرا تعلل و کوتاهی صورت می گیرد باید پیگیری کنیم و به صورت جدی ورود و با دولت رایزنی کنیم و نسبت به اجرایی شدن آن اصرار بورزیم مثل قانون هدفمندی یارانه ها که ۱۰ هزار میلیارد تومان تصویب کردیم که به تولید اختصاص یابد.
عباسپور اضافه کرد: برای رونق و حمایت از تولید و تسهیل بازار کسب و کارهر جا که ضرورتی دارد دولت لایحه اش را بیاورد و با نظر بخش خصوصی و تعامل با اتاق بازرگانی و صاحب نظران، قوانینی را به تصویب برسانیم.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: قوانینی که مانع تولید هستند و با رونق تولید مغایرت دارند باید پالایش شوند و هر قانونی که مغایرت دارد در جهت رونق تولید رفع و اصلاح شود.
وی در ادامه در زمینه لزوم ورود بخش خصوصی به اقتصاد و تولید کشور تصریح کرد: اصل ۴۴ قانون اساسی باید درست اجرایی شود و شبه دولتی ها ورود نکنند تا بستر ورود بخش خصوصی مهیا شود، البته بخش خصوصی که ۱۰ درصد آورده داشته باشد و ۹۰ درصد تسهیلات بگیرد و بعد معوقات داشته باشد فعال نیست چرا که بخش خصوصی که با سرمایه دولت ورود کند معنای بخش خصوصی را ندارد.
به گفته عباسپور بخش خصوصی باید هم ظرفیت منابع انسانی و هم منابع مالی خوبی داشته باشد و در یک شرایط رقابتی مناسب قرار بگیرد و آن وقت وظیفه دولت این است که در ریل گذاری و حمایت از آنها قدم بردارد.
وی تصریح کرد: یکی ازمحورهای اقتصاد مقاومتی هم همین مردمی کردن اقتصاد است.
عباسپور اضافه کرد: در شرایط جنگ اقتصادی که تولید و صنعت در خط مقدم است آیا نباید حوزه تولید جبهه پشتیبان داشته باشد؟ وقتی بحثاز حمایت و فعال کردن بخش خصوصی است، سیاست های حمایتی و در اختیارگذاشتن تسهیلات پولی و مالی و حل کردن مشکل نقدینگی باید در اولویت باشد.
وی یادآور شد: بانکها اکنون در شرایط انقباضی قراردارند وباید باید رویکرد بانکها تغییر کند