نماینده فائو در ایران:
فراهم آوری غذای سالم برای مردم بصورت پایدار مدیریت شود
اطمینان می دهیم مشارکت و حمایت فائو در زمینه ارائه اطلاعات و آموزش به همه کسانی که در زمینه صنایع غذایی فعالیت می کنند فراهم شود.
از بین بردن سوء تغذیه و عدم امنیت غذایی ارتقای پایدار کشاورزی، کاهش فقر، حمایت از سیستمهای غذایی جامع، ارتقای پایداری و مقاومت معیشت در برابر بلایای طبیعی از جمله برنامه های فائو در ایران است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در نخستین همایش نقش صنایع تبدیلی و غذایی در توسعه بخش کشاورزی، نورالدین مونا نماینده فائو در کشورما با بیان اینکه فائو امسال را با عنوان سیستمها و نظامهای غذایی پایدار برای تحقق امنیت غذایی نامگذاری کرده گفت: بدون شک نظام غذایی از محیط، انسان و نهاده ها و فرآیندهایی که محصول تولید می شود و فرآوری شده و به دست مصرف کننده می رسد تشکیل شده لذا اگر هدف فراهم آوری غذای سالم برای مردم است باید به صورت پایدار مدیریت شود.
وی افزود: کیفیت و غذای سالم برای آغاز فرآوری سالم حیاتی است و در این راستا وزارت جهاد کشاورزی وکشاورزان وظیفه سنگینی به عهده دارند.
وی با بیان اینکه دفتر فائو در ایران برنامههایی راهبردی برای تحقق غذای سالم در نظر دارد افزود: از بین بردن سوء تغذیه و عدم امنیت غذایی ارتقای پایدار کشاورزی، کاهش فقر، حمایت از سیستم های غذایی جامع، ارتقای پایداری و مقاومت معیشت در برابر بلایای طبیعی از جمله این برنامهها است.
وی خاطرنشان کرد: اطمینان میدهیم مشارکت و حمایت فائو در زمینه ارائه اطلاعات و آموزش به همه کسانی که در زمینه صنایع غذایی فعالیت می کنند فراهم شود.