خبرگزاری کار ایران

سرانه مصرف نمک در ایران ۲ برابر سایر کشور‌هاست

از آنجایی که برای طبخ فست فود‌ها مانند پیتزا به خصوص در رستوران‌ها از روغن‌های چند بار حرارت دیده استفاده می‌شود بنابراین مصرف مکرر این غذا‌ها زمینه را برای بروز بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون، ناراحتی‌های قلبی و عروقی و سرطان فراهم می‌کند.

به گزارش ایلنا به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ فرهاد وحید متخصص تغذیه و رژیم درمانی؛ با بیان اینکه در چند سال اخیر روند استفاده از پیتزا و فست فود‌ها افزایش چشمگیری پیدا کرده، اظهار داشت: طبق تحقیقات صورت گرفته سرانه مصرف نمک در ایران ۲ برابر سایر کشور‌هاست که بخش عمده نمک دریافتی روزانه از ساندویچ و غذاهای نیمه آماده ناشی می‌شود.

وی عنوان کرد: از آنجایی که برای طبخ فست فود‌ها مانند پیتزا به خصوص در رستوران‌ها از روغن‌های چند بار حرارت دیده استفاده می‌شود بنابراین مصرف مکرر این غذا‌ها زمینه را برای بروز بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون، ناراحتی‌های قلبی و عروقی و سرطان فراهم می‌کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: یک پیتزای متوسط حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ کیلو کالری انرژی دارد که در مقایسه با سایر مواد غذایی از جمله میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات حاوی انرژی بالایی است.

وی توصیه کرد: افراد باید از مصرف موادغذایی مانند سوسیس و کالباس پرهیز کنند زیرا این مواد حاوی نیترات هستند که ترکیبی سرطان زا محسوب می‌شود.

کد خبر : ۴۳۸۵۹۵