خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه مینی کیش فرانسوی خوشمزه

asdasd
کد خبر : ۱۳۹۲۴۵۰

مینی کیش فرانسوی یک فینگر فود و یا پیش غذا سالم بین المللی می باشد که طرز تهیه آسانی دارد شما می توانید این دستور را در این مطلب بخوانید.

به گزارش ایلنا، طرز تهیه مینی کیش فرانسونی انتخاب این بخش برای شما کاربرانی است که درخواست یک غذای جدید و متنوع، یا بهتر بگوییم فینگر فود ساده برای تولد و مهمانی هایتان را داشتید. این دسر خارجی آسان، میتواند یک میان وعده یا حتی بخشی از صبحانه مقوی کودکان و دیگر اعضای خانواده شما باشد.

مواد لازم مینی کیش فرانسوی

مواد لازم

میزان لازم

نشاسته ذرت

1/4 فنجان

تخم مرغ

2 عدد

شیر

1و 1/4 فنجان

سفیده تخم مرغ

2 عدد

خامه

1 فنجان

پنیر پارمزان

1/3 فنجان

کدو سبز

2 عدد

ریحان

به مقدار دلخواه

مو سیر

2 عدد

سیر

2 حبه

جوز هندی

نوک قاشق چایخوری

نمک

3/4 قاشق چایخوری

روغن زیتون

1 قاشق غذا خوری

قارچ

به دلخواه

طرز تهیه مینی کیش فرانسوی خوشمزه

طرز تهیه مینی کیش فرانسوی با آموزش مرحله به مرحله

مرحله اول :

ابتدا نشاسته ذرت را در یک ظرف مناسب ریخته و هم بزنید سپس آرام آرام نیمی از شیر را به نشاسته اضافه کرده و مجدد هم بزنید. فر را با دمای 230 درجه روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم : 

2 عدد تخم مرغ مواد لازم را به همراه 2 عدد سفیده تخم مرغ که جدا کرده اید را به نشاسته اضافه کنید و بخوبی هم بزنید؛ برای راحتی کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید.

مرحله سوم : 

باقی مانده شیر را به همراه نمک، خامه و جوز هندی به ترکیب اضافه کنید و به هم زدن خود ادامه دهید. 

مرحله چهارم :

خمیر آاماده شده را کنار بگذارید و در تابه ای مناسب مقداری روغن داغ کنید. سیر و موسیر را که از قبل رنده کرده اید را در روغن داغ تفت دهید تا از خامی خارج شوند. 2 دقیقه برای این کار کافی است.

مرحله پنجم : 

کدو ها را شسته و پوست بگیرید و رنده کنید و سپس درون تابه بریزید و همراه با سیر و موسیر تفت دهید تا کمی سرخ شوند. اگر می خواهید قارچ نیز استفاده کنید باید قارچ های خرد شده را در این مرحله اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ششم : 

قالب مافین را با کمک روغن زیتون چرب کنید و کف قالب پنیر پارمزان بریزید سپس از ترکیب کدو سبز، روی پنیر بریزید. 

مرحله هفتم : 

ریحان های پاک و شسته شده را ریز خرد کنید و روی ترکیب کدو سبز داخل قالب مافین بریزید. در صورت تمایل می توانید از اسفناج نیز استفاده کنید.

مرحله هشتم : 

در نهایت از خمیری که تهیه کرده اید روی مواد بریزید و درون فر قرار بدهید تا حدود 15 دقیقه پخته و پف کند. پس از مدت زمان لازم، قالب را از فر خارج کرده و مینی کیش ها را از قالب در بیاورید.

مینی کیش های فرانسوی شما حاضر است؛ نوش جان.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز