خبرگزاری کار ایران

چطور در افطار دچار پرخوری نشویم؟

asdasd
کد خبر : ۱۳۴۴۲۰۰

خرما از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است و علاوه بر کنترل اشتها و جلوگیری از پرخوری در افطار، موجب تنظیم قند خون و بازیابی توان ذهنی و عضلانی روزه‌داران می‌شود.

در ساعات پایانی روزه، قند خون کاهش پیدا کرده و بر مغز تأثیر می‌گذارد و سبب می‌شود فرد روزه‌دار، احساس کسالت و ضعف کند و از قدرت تمرکز وی کاسته می‌شود.

نتایج پژوهش‌های مختلف نشان می‌دهد، خرما بهترین غذا برای روزه‌داران در ماه مبارک رمضان است. این میوه می‌تواند انتخاب خوبی به جای قندهای صنعتی باشد و به دلیل اینکه قند خود را آهسته و به مرور در بدن آزاد و مواد مغذی و فیبر لازم برای بدن را تأمین می‌کند، می‌تواند در وعده‌های سحر و افطار ماه رمضان مصرف شود.

خرما خاصیت ملین دارد و روده ‌ها را پاکسازی می ‌کند. ماده نیکوتینیک موجود در خرما، دارویی فوق‌‌العاده مؤثر برای رفع ناراحتی روده‌‌ای است و خوردن خرما سبب ایجاد و تقویت باکتری‌های مفید روده می‌شود.

خرما ویتامین‌‌های متعددی دارد و نقش مؤثری در بهبود حافظه دارد. ویتامین A موجود در آن سبب تقویت بینایی چشم می‌شود؛ همچنین منبع مناسبی از ویتامین‌های گروه B، سلنیوم، آهن و منگنز است و می‌‌تواند ماده غذایی مناسبی برای تقویت حافظه باشد.

میـوه خرمـا دارای ترکیبات حیاتی بـوده و ارزش غذایی آن به دلیل داشتن فیبر و مواد معدنی ضـروری است. ترکیبات پلی‌فنلیی موجود در عصاره خرما مانند فلاونوئیدها، آنتوسیانین‌ و اسیدهای فنولیک، همچنین عناصری مانند سلنیوم، مـس، روی، منگنـز و ویتـامین C می‌توانند موجب حفاظت کبدی علیه تخریب اکسیداتیو شود.

منبع: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز