خبرگزاری کار ایران

موفقیت دوغ و زعفران ایران در اجلاس کدکس

asdasd
کد خبر : ۵۱۳۷۵۶

با تصویب استانداردهای دوغ و موافقت با تدوین استانداردهای جدید زعفران در چهلمین اجلاس کدکس مواد غذایی، این دو فرآورده ایرانی از این پس بیشتر به جهانیان معرفی خواهد شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و ارتباطات بین‌الملل سازمان ملی استاندارد ایران؛ در دومین روز از نشست چهلمین اجلاس کمیسیون کدکس مواد غذایی در ژنو،  ارتقای استاندارد منطقه ای دوغ از مرحله ۵ به مرحله ۸ استانداردسازی کدکس پذیرفته شد.

از فعالیت کمیته متناظر دوغ بیش از 8 سال می گذرد و این استاندارد پیش از این در نهمین اجلاسیه کمیسیون منطقه ای برای خاور نزدیک بررسی شده بود و در اجلاس فعلی مصوب شد.

تصویب این استاندارد سهم بسزایی در تسهیل تجارت منطقه ای و بین المللی این فراورده و همچنین شناخت دوغ به عنوان نوشیدنی انحصاری ایران خواهد داشت.

از دیگر موارد مصوب در چهلمین اجلاسیه کدکس، پذیرش تدوین استاندارد زعفران به عنوان موضوع جدید  در این اجلاس بود.

این درخواست را جمهوری اسلامی ایران در سومین کمیته کدکس ادویه و گیاهان مورد مصرف در آشپزی مطرح کرده بود و در اجلاسیه چهلم کدکس، تدوین استاندارد جدید این محصول با همکاری کشور هندوستان مصوب شد.

نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در راس هیئتی از کارشناسان این سازمان برای دفاع از جایگاه و شخصیت علمی و حقوقی ایران در استانداردهای مواد غذایی در چهلمین اجلاسیه کدکس غذایی که در ژنو سوییس در حال برگزاری است شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز