خبرگزاری کار ایران

آشنایی با ساخت بیمارستان صحرایی

asdasd
کد خبر : ۱۱۰۳۱۹۱

ساخت بیمارستان صحرایی کمک زیادی به بهبود حال بیماران در مناطق دور از دسترس می کند. در نظر داشته باشید که یک بیمارستان سیار مجهز باید حداقل دارای اتاق ضد عفونی اسپیس، اتاق ایزوله اسپیس و همچنین سالن ضد عفونی باشد تا بتوان در آنجا بیماران را مداوا کرد

بیمارستان صحرایی یک مرکز درمانی سیار می باشد که جهت کمک رسانی به افراد در شرایط حساس و حادثه های طبیعی ساخته می ‌شود. ساخت بیمارستان صحرایی سیار بسیار حائز اهمیت است و وجود آن برای رفع نیاز های ضروری یک بیمار بسیار ضروری می ‌باشد. حال برای اینکه بدانید یک بیمارستان صحرایی دقیقا باید چه امکانات و ویژگی ‌هایی داشته باشد و نحوه ساخت آن چگونه است و باید دارای چه استانداردهایی باشد؛ در ادامه همراه باشید.

ضرورت ساخت بیمارستان صحرایی سیار چیست؟

هنگامی که یک بلای طبیعی و یا جنگ در منطقه ‌ای که بیمارستان های بزرگ و مجهز از آن دور است؛ رخ می ‌دهد؛ باید یک بیمارستان سیار جهت امداد رسانی فوری به افراد زخمی و بیماران در آن منطقه ساخته شود. در واقع امکانات بیمارستان صحرایی باید به گونه ای باشد که بتواند نیاز بیماران را پیش از رساندن به بیمارستان ‌های بزرگ و مجهز، رفع کند.

ویژگی ‌های بیمارستان صحرایی از نظر نحوه ساخت و محل نصب:

یک بیمارستان صحرایی سیار باید دارای حداقل تجهیزات پزشکی و درمانی مورد نیاز باشد و طراحی و معماری آن به گونه‌ ای باشد تا در مدت زمانی کوتاهی حداکثر ۱۲ ساعت ساخته شود.

از دیگر ویژگی‌ های یک بیمارستان صحرایی، این است که باید دارای حجم کمی باشد به طوری که حمل و نقل آن با استفاده از خودروهای حمل ساختمان های پیش ساخته به راحتی انجام شود. علاوه بر این باید به نحوی طراحی شده باشد که بتوان از آن در مناطق پست و بلند استفاده کرد. در واقع باید آنقدر انعطاف پذیر باشند تا بتوان در شرایط جغرافیایی مختلف نصب شوند. همچنین سازه ‌های یک بیمارستان صحرایی باید از استحکام بالا در برابر شرایط نامطلوب آب و هوایی مثل باد، باران و حتی طوفان برخوردار باشد.

حال باید گفت که تمامی این ویژگی ‌ها با سازه اسپیس فریم فراهم خواهد شد. از آن جایی که اتاق استریل اسپیس فریم، به صورت یک اتاقک فولادی از پیش ساخته شده است؛ قطعا برای ساخت بیمارستان صحرایی سیار بهترین گزینه می‌ باشد.

آشنایی با ساخت بیمارستان صحرایی

ساخت بیمارستان صحرایی با اسپیس فریم

گروه اسپیس سازان، با تجربه چندین ساله خود جهت ساخت بیمارستان صحرایی از سازه اسپیس فریم به عنوان سازه ای بسیار مستحکم استفاده می‌ کند. ساخت بیمارستان صحرایی با اتاق اسپیس فریم توسط گروه اسپیس سازان، دقیقا طبق استانداردهای روز دنیا انجام می ‌شود. در حقیقت، با توجه به رشد جایگاه اتاق استریل اسپیس فریم در دنیای معماری، امکان بزرگ و کوچک کردن فریم ‌ها به راحتی فراهم شده است. علاوه بر این به دلیل طراحی ساده اما مهندسی شده ساخت بیمارستان صحرایی با اسپیس فریم نیز در کوتاه ترین زمان ممکن امکان پذیر است.

لازم به ذکر است که امنیت بیمارستان صحرایی با اتاق اسپیس فریم نیز بالا می ‌رود. از آنجایی که امنیت بیمارستان صحرایی بسیار اهمیت دارد؛ از این رو اسپیس فریم می ‌تواند بهترین گزینه برای ساخت چنین بیمارستان های سیاری باشد. در حال حاضر گروه اسپیس سازان برای ساخت مجهزترین اتاق استریل اسپیس فریم و راه اندازی فوری یک بیمارستان صحرایی در شرایط بحرانی و خاص نیز آماده خدمات رسانی می باشد. در واقع این گروه که سال ها در ساخت بیمارستان ‌های سیار و صحرایی تجربه های زیادی کسب نموده است؛ آمادگی خود را برای ساخت ستاد بحران برای تمامی استان ها نیز اعلام داشته است.

آشنایی با ساخت بیمارستان صحرایی

تجهیزات بیمارستان صحرایی سیار شامل چه مواردی می شود؟

تمامی بیمارستان های صحرای سیار باید از امکانات برودتی و حرارتی بهره مند شده باشند. از آنجایی که بیمارستان صحرایی با اسپیس فریم ساخته می ‌شود؛ از این رو به راحتی می توان در آن از سیستم های تهویه هوای مناسبی استفاده کرد.

سالن ضد عفونی شده در بیمارستان ‌های صحرایی بسیار حائز اهمیت می باشد. اتاق ایزوله اسپیس یکی دیگر از ملزومات بیمارستان های سیار می باشد. علاوه بر این دیواره های بیمارستان نیز باید عایق رطوبتی و حرارتی مناسبی داشته باشند. به همین دلیل باید جنس دیواره‌ های بیمارستان های صحرایی از فولاد باشد و سطح آن با چند لایه عایق بندی شده باشد. لازم به ذکر است که جنس سازه اسپیس فریم از فولاد بوده و از تمامی ویژگی ‌های عایق رطوبتی و حرارتی و همچنین ضد باکتری و ... برخوردار شده است.

مزیت اجاره بیمارستان صحرایی

با ساخت بیمارستان صحرایی در زمان ایجاد یک بلای طبیعی و یا جنگ و ... تلفات انسانی نیز کاهش پیدا می ‌کند. عوارض ناشی از تاخیر در درمان بیماران کاهش ‌باید. از ایجاد آسیب های روانی نیز جلوگیری می ‌کند‌. با راه اندازی فوری و سریع بیمارستان‌ های صحرایی، امدادگران، در خدمات رسانی سریع تر عمل خواهند کرد.

 مزایای ساخت بیمارستان صحرایی با اسپیس فریم به طور خلاصه

ایجاد بیمارستان سیار با ظاهری مناسب و زیبا

ایجاد بیمارستان های صحرایی با اندازه های مختلف

هزینه مناسب راه اندازی اتاق اسپیس فریم

امکان عبور امکانات برقی از فضای اسپیس فریم

ساخت بیمارستان صحرایی در سرعت بالا

امکان باز و بسته کردن سازه اسپیس فریم

بارگیری و حمل و نقل آسان

امکان ساخت بیمارستان صحرایی در هر شرایط جغرافیایی در کلیه نقاط کشور

کم وزن بودن سازه های اسپیس فریم

مزیت اجاره بیمارستان صحرایی

اهمیت ساخت اتاق استریل اسپیس فریم در دوران کرونا

قبل از شیوع ویروس کرونا در دنیا آنچنان از ساخت اتاق استریل اسپیس فریم در بیمارستان های صحرایی نیز استقبال نمی‌شد. اما اکنون ساخت اتاق ضد عفونی اسپیس نیز بسیار اهمیت پیدا کرده است. در واقع با با ورود این ویروس منحوس و کشنده، ستاد بحران به این فکر افتاد که با استفاده از اتاق استریل اسپیس فریم، سطح بهداشت بیمارستان ‌های صحرایی را بیشتر از همیشه بالا ببرد. چرا که به جرات می ‌توان گفت که اسپیس فریم از کارآمد ترین سازه‌ هایی است که تا به اکنون ساخته شده و از مزیت ‌ها و ویژگی ‌های بسیار مهمی از جمله، امنیت بالا، استحکام و مقاومت بالا و همچنین قابل حمل و ضدعفونی شده نیز بهره مند شده است.

در نهایت در صورتی که شما نیز قصد راه اندازی بیمارستان های سیار و یا همان صحرایی را دارید می توانید جهت دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید. ما شما را با چالش های روبرو بیشتر آشنا می کنیم و در انتخاب شما را همراهی می کنیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز