خبرگزاری کار ایران

مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی:

فعال‌سازی گردشگری می‌تواند منجی رکود باشد/ دولت پول پیمانکاران را نمی‌پردازد اما مالیات و حق بیمه را طلب می‌کند

asdasd
کد خبر : ۵۶۳۸۰۳

مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی کشور گفت: توجه به بخش گردشگری می‌تواند برای کشور ارزآوری فراوانی داشته باشد اما به این مقوله توجه لازم نشده است.

عباس پناه، مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص رکود در بازار ساخت و ساز و تاثیر آن بر خرید و فروش مصالح اظهار کرد: این رکود باعث کاهش قیمت شده اما این رکود را خودمان ایجاد میکنیم. ما می توانیم این رکود را تبدیل به یک جهش نسبی کنیم. بخش صنعت ساختمان لزومی ندارد تنها در بخش مسکن فعالیت داشته باشد ما باید به اندازه نیازمان تولید مسکن داشته باشیم.

وی افزود: متاسفانه تاکنون به صورت کارشناسی این موضوع بررسی نشده است و گاهی افرادی بدون آگاهی به این حوزه ورود پیدا کردند که تاثیرات منفی بر روی این واحد گذاشته است که باعث افزایش قیمت ها و ایجاد رکود در بازار شده است. ما می توانیم در بخش های عمرانی در بخش های دیگری ورود پیدا کنیم که تا به حال کسی به آن ها توجه نکرده است مانند بخش گردشگری.

پناه در رابطه با بخش گردشگری خاطر نشان کرد: ما باید بخش گردشگری کشور را فعال کنیم و از این بخش درآمدهای ارزی فراوانی کسب کنیم که به این مقوله توجهی نشده و نمی‌شود. ما به عنوان یک تشکل می‌توانیم صنف خود را در کلیه نقاط کشور به سمت این مقوله هدایت کنیم و  نیازهای گردشگری را برطرف کرده و رونقی در کار و اشتغال ایجاد کنیم.

مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی کشور با اشاره به طلب پیمانکاران از بخش های خصوصی و دولتی تصریح کرد: پیمانکاران مطالبات زیادی از دولت دارند و کارهایی که انجام دادند و بابت آن پولی دریافت نکردند اما از طرف دیگر دولت به آن ها فشار می آورد و در بخش مالیات و بیمه حق خودش را طلب می کند. در حالی که پیمانکاران هنوز اصل پول خود را هم دریافت نکرده اند. اینها مواردی است که پیمانکاران را ورشکسته و فلج کرده است.

وی افزود: در حال حاضر پیمانکاران ما مانند قبل فعال نیستند. از 30 هزار شرکت پیمانکاری که ما داریم شاید تنها 5 درصد فعال باشند. اکثرا متاسفانه زندان هستند، ورشکست شده اند، در حال ورشکستگی هستند و یا خودشان را با مشاغل دیگر تطبیق داده اند که به نظر من این امر اصلا درست نیست، ما می توانیم با برنامه‌ریزی که دولت با تشکل های تخصصی در این زمینه می توانند اختصاص دهند، این صنف را نجات دهیم. ما باید مدل کارمان را از نقدی دولتی به سرمایه گذاری خارجی تبدیل کنیم و زیرساخت های لازم را برای این کار فراهم کنیم که این کار همکاری نهادهای مختلف مانند مجلس شورای اسلامی و تشکل های صنفی را می‌طلبد.

پناه در ادامه عنوان کرد: چرا یک ایرانی مقیم خارج از کشور که دل و قلبش با ایران است نباید بتواند در ایران سرمایه گذاری کند؟ باید موانع و مشکلات را برطرف کنیم تا هم شرکت های بزرگ سرمایه گذاری بتوانند در این زمینه ورود پیدا کنند وهم ایرانی های مقیم خارج بتوانند سرمایه گذاری کنند. در حال حاضر مدل کار به صورت اوراق است که تبدیل به یک معضل شده است. پیمانکار کار را انجام می دهد و بدون نقدینگی باید منتظر وصول اوراق تا دوسال آینده شود آن هم با تورمی که اصلا لحاظ نمی شود.

مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی کشور در پایان گفت: اگر دولت به تشکل‌های صنفی مرتبط بها بدهد و مسائل و مشکلاتشان را حل کند ما نه تنها از رکود خارج می شویم بلکه به ساخت و سازها رونق هم خواهیم داد و از این وضعیت نجات پیدا می کنیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز