رییس اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت در گفتوگو با ایلنا:
رونق رستورانهای جنوب شهر و بازار تهران در ایام محرم
با توجه به اینکه این شبها مردم نذری می دهند و برخی هیئت های مذهبی به دلیل محدودیت هایی که دارند امکان پخت غذا را ندارند اقدام به تهیه غذا از این واحد ها می کنند.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت تهران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم گفت: این صنف مانند دیگر صنوف کشور تمام تلاش خود را برای برگزاری هر چه با شکوهتر مراسم ماه محرم و کمک به عزاداران انجام میدهد.
ناصر حسینی تبریزی ادامه داد: با توجه به این که در این شبها مردم نذری میدهند و برخی هیئتهای مذهبی به دلیل محدودیتهایی که دارند امکان پخت غذا را ندارند اقدام به تهیه غذا از این واحدهای صنف ما میکنند.
وی ادامه داد: البته این اتفاق بیشتر در مناطق جنوبی شهر و مخصوصا بازار تهران رخ میدهد و معمولا در مناطق شمالی و مرکزی وضعیت ثابت میماند و روال سرویس دهی عادی است.
وی در خصوص اعضای این اتحادیه گفت: 870 واحد چلوکبابی و چلو خورشتی در این اتحادیه عضو هستند و 600 واحد نیز در انتظار صدور پروانه هستند به همین لحاظ میتوان گفت این اتحادیه یکی از بزرگترین صنوف کشور است که با توجه به اینکه با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد تمام تلاش خود را برای بالا بردن سطح رضایتمندی انجام میدهد.
حسینی افزود: به طور مثال تمام کارکنان شاغل در این واحدها موظف هستند هر سه ماه آزمایشات پزشکی انجام دهند و سلامت خود را بررسی کنند. از طرف دیگر کمیسیون رسیدگی به شکایات این اتحادیه همیشه آماده دریافت شکایات است. این در حالی است که در سال تعداد شکایات واصله به این اتحادیه کمتر از 5 مورد است و این یک رکورد خوبی برای ما محسوب می شود.
وی در پایان تصریح کرد: این اتحادیه آمادگی کامل دارد به شکایاتی که از سوی مردم میشود از قبیل موارد بهداشتی، عدم رعایت قیمت های مصوب و سایر تخلفهای صنفی، رسیدگی کند.