خبرگزاری کار ایران

نایب رئیس سیتروئن در گفت‌وگوی اختصاصی با ایلنا:

هیچ درخواست غرامتی مطرح نیست/ تحریم‌ها علیه ایران به ما تحمیل شد

نایب رئیس گروه پژو سیتروئن گفت: در شرکت ما افراد آمریکایی حضور داشتند و ما به اجبار باید مانند آنها رفتار می کردیم و باید گفت ما نیز قربانی همین تحریم ها شدیم همانند ایرانیها .

کریستوف کمار عضو هیات مدیره گروه پژو سیتروئن در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا٬ و در پاسخ به این پرسش که موضوع درخواست غرامت در زمان تحریم‌ها چه بوده است؟ اظهار داشت : هیچ درخواست غرامتی مطرح نبوده و داستان خیلی ساده است . پژو مجبور به قطع روابط تجاری خود را با ایران شد آن هم تنها به یک دلیل ارتباط ما با جنرال موتور در سال 2012.

وی ادامه داد: با آمدن جنرال موتورز تحریم ها علیه ایران به نوعی به ما تحمیل شد.

کمار تصریح کرد: در داخل شرکت ما افراد آمریکایی حضور داشتند و ما به اجبار باید مانند آنها رفتار می کردیم و باید گفت ما نیز قربانی همین تحریم ها شدیم همانند ایرانیها .

وی تصریح کرد: البته در آن زمان همه مجبور بودند به خاطر تحریم ها روابط خود با ایران را محدود کنند اما مسئله ما این بود که 35 درصد بازار ایران در دست پژو بود و باعث بوجود آمدن یک شوک برای شرکت ما شد.

عضو هیات مدیره گروه پژو سیتروئن خاطر نشان کرد : اگر ما حجم کار کمتری در ایران داشتیم شاید مانند دیگران تاثیری در کار ما ایجاد نمی شد .

وی گفت: اما از زمانی که ما روابط خود را با شرکای خود در ایران آغاز کردیم و دور میز مذاکرات نشستیم به ما گفتند که شما رفتید و این موضوع هم تبعاتی برای ما داشت اما ما باید در آن زمان چه می کردیم ؟

کمار ادامه داد: ما از سمت پژو هرگز چیزی از سمت ایران مطالبه نکرده ایم این موضوع را من به شرکای دیگرمان هم گفته‌ام .

وی افزود: در حال حاضر بهترین راه این است تا همکاری های خود را در جهت  استفاده از تکنولوژی های جدید گسترش دهیم و یشنهادات جدید خود را مطرح کنیم هر چند تا به حال ما نخواسته ایم در این زمینه مصاحبه ای داشته باشیم و در واقع دو مصاحبه در ایران در این زمنیه تا به حال منتشر شده است.

کمار تصریح کرد: ما تاکنون در بازار ایران بدون هیچ جسارتی حضور داشته‌ایم و هدف ما تنها جلب رضایت مشتریان بوده است.

وی گفت: اما سفر شما در مورد ( د - اس ) بوده و هنوز سوالاتی وجود دارد و بحث‌ها تمام نشده و توافقاتی نیز حاصل نشده و تنها  توافق با گروه آرین موتورز برای توزیع این محصولات بوده است.

عضو هیات مدیره گروه پژو سیتروئن در مورد استفاده از قطعات چینی در محصولات پژو در ایران نیز گفت: این موضوع باعث خوشحالی ما نشد اما زمانی که ارسال قطعات خود را به ایران قطع کردیم این اجازه را دادیم تا این کار انجام شود.

وی افزود: هر چند این کار می توانست صنعت خودرو در ایران را به خطر بیاندازد اما در آن زمان گفتیم هر کاری صلاح است بکنید.

کمار تصریح کرد: از یک سال و نیم پیش نیز مذاکرات خود با شرکای خود را برای ارسال قطعه به ایران آغاز کرده ایم اما جواب آنها نه بوده است.

وی گفت: آنها معتقدند تا زمانی که روابط برای آینده کاملا شفاف نباشد نمی توان کاری کرد. اما ما به دنبال آن هستیم تا کارشناسانی بفرستیم برای افزایش کیفیت پژو در ایران .

وی افزود: با آنچه که ما پیشنهاد کردیم پس از توافقاات مسلما وضعیت پژو در ایران بهتر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا ؛ توافق همکاری ایران با شرکت ( د- اس ) فرانسه به امضاء رسیده و اوایل بهمن ماه نمایندگی این شرکت در ایران راه اندازی خواهد شد.

این برند از زیرمجموعه گروه پژو سیتروئن است و از محصولات لوکس فرانسه به شمار می رود که در دو کشور فرانسه و چین تولید خواهد شد.

از سال 2016 کمتر از هزار دستگاه از محصولات این شرکت که شامل محصولات ( د- اس) در 4 مدل دی – اس 5 اس ال , دی اس 6 , کراس بک دی – اس 4 و دی – اس 4 روانه بازار ایران می شوند.

کد خبر : ۳۲۸۱۳۵