خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی:

۴ هزار نفتکش سوخت‌رسان نوسازی می‌شود/روزانه ۲۱۰ میلیون لیتر فراورده جابجا می‌شود

asdasd
کد خبر : ۱۱۹۵۶۵۱

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی از امضای تفاهمنامه نوسازی و تقویت 4 هزار خودروی سوخت‌رسان جاده‌ای با دو خودروساز داخلی خبر داد و گفت: در فاز اول 500 دستگاه تانکر نوسازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، کرامت ویس کرمی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه نوسازی و تقویت ناوگان سوخت جاده‌ای با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل یکی از زیرساخت‌های کلیدی در کشور و نقش محوری در توسعه اقتصادی دارد، اظهار داشت: صنعت حمل و نقل از کلیدی‌ترین مباحث در مجموعه پالایش و پخش است چراکه سوخت‌رسانی به اقصی نقاط کشور بواسطه همین ناوگان انجام می‌شود، اگر این ناوگان کند شود سوخت‌رسانی نیز دچار اختلال می‌شود.

وی با بیان اینکه سوخت‌رسانی کشور از طریق ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و دریایی در حال انجام است، افزود: در حال حاضر به طور شبانه روزی ۲۱۰ میلیون لیتر انواع فراورده جابجا می‌شود، عمده فراورده بخش ریلی توسط بخش خصوصی و جهت ارسال نفت کوره و نفت‌گاز به نیروگاه‌ها ‌و صادرات انجام می‌شود، حمل دریایی نیز در بنادر جنوبی با شناورهای ۳۵ هزار تنی باضافه شناورهای کوچک کار انتقال را در جزایر و بین پالایشگاه‌ها انجام می‌دهند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی در ادامه با بیان اینکه اگر ناوگان حمل و نقل جاده‌ای مشکل داشته باشد، سوخت‌رسانی دچار چالش می‌شود، گفت: طی ۳ سال گذشته ناوگان حمل و نقل سوخت به خاطر مسایل اقتصادی تضعیف شد که اکنون بخصوص در سال جاری در راستای حل این مشکل اقداماتی در دستور کار قرار گرفت که از جمله آن افزایش کرایه ناوگان بوده است.

وی بیان داشت: از ابتدای شهریور افزایش کرایه حمل و نقل جاده‌ای و ریلی در بخش سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها را داشتیم که علیرغم ناوگان کم و حجم بالای سوخت مشکلی در تامین سوخت نیروگاه‌ها و صنایع بوجود نیامد.

ویس کرمی گفت: ۱۰۵۰۰ تریلی داریم که از این تعداد ۱۵۰۰ نفتکش ۱۰ چرخ ۱۹ هزار لیتر ظرفیت دارند و ۱۰۰۰ دستگاه ۶ چرخ هم با ۱۴ هزار لیتر ظرفیت در جاده های کشور جهت سوخترسانی تردد می کنند.

وی یادآور شد: در زمستان سال جاری با توجه به اقدامات انجام شده از جمله افزایش کرایه ها در هیچ نقطه ای از کشور بخصوص نیروگاهها مشکلی بابت تامین سوخت مایع نداشتیم. به طوری که علیرغم سرمای زیاد و افت دما بخصوص در شمال غرب و غرب کشور سوخت‌رسانی به نحو مطلوب انجام و مصرف‌کنندگان کوچکترین مشکلی نداشتند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۶ هزار مسیر سوخت‌رسانی داریم که کار تامین سوخت را از انبارها انجام و توسط سامانه رصد می‌شوند و کرایه انتقال نیز با ۲۰ روز تاخیر پرداخت می‌شود. 

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی به نوسازی چهار هزار دستگاه تریلی با تفاهم با بانک ملت اشاره کرد و افزود: در فاز اول 500 دستگاه تانکر سوخترسان نوسازی خواهد شد .

وی افزود: در نظر داریم این پروژه های رقابتی باشد یعنی علاوه بر بانک ملت بانکهای دیگر هم ورود کنند ضمن اینکه خودروسازان دیگر نیز در زمینه نوسازی ناوگان با ما همکاری کنند.

ویس کرمی یادآور شد: در اجرای این تفاهمنامه از ظرفیت داخلی استفاده خواهد شد.

همچنین در این مراسم رضا دولت‌آبادی مدیرعامل بانک ملت نیز گفت: نظام تامین مالی در کشور بانک‌محور است و هیچ طرحی در کشور وجود ندارد که تامین مالی بخش از آن توسط نظام بانکی انجام نشده باشد.

وی بیان‌داشت: به دلیل شرایط تحریم عمده تامین مالی کشور بر منابع ریالی بانک‌ها متمرکز شده است.

دولت‌آبادی به تفاهم نامه نوسازی و تقویت ناوگان سوخت رسانی جاده ای اشاره کرد و افزود: به ازای هر نفتکش، ۳.۵ میلیارد تومان منابع مالی اختصاص پیدا خواهد کرد.

وی همچنین به تامین مالی پروژه‌های نفتی توسط این بانک اشاره و خاطرنشان‌کرد: با نوسازی این ناوگان، کاهش مصرف سوخت و کاهش آلودگی هوا محقق خواهد شد. همچنین تولید داخل مورد توجه بوده است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز