خبرگزاری کار ایران

مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه مطرح کرد:

ضرورت نظارت مستمر بر کشتارگاه های دام کرمانشاه

asdasd
کد خبر : ۹۰۸۳۳۶

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: بازدید از فعالیت کشتارگاه دام ماهیدشت صورت گرفت و به طور مستمر مقررات و چارچوب های دامپزشکی در واحدهای مربوطه را رصد می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه ،امید حاج محمدی مدیرکل دامپزشکی استان با هیات همراه از فعالیت و خدمات کشتارگاه دام ماهیدشت بازدید به عمل آورد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه کشتارگاه ماهیدشت بیش از 6 ماه است که فعالیت خود را از سر گرفته، ادامه داد: این کشتارگاه به صورت صنعتی و با استفاده از تجهیزات مدرن مشغول به کار است.

وی از مدیران و مسئولان ارشد استانی بابت پیگری و پشتیبانی های ایشان در راستای فعال شدن این واحد بعد از سالها رکود، قدردانی کرد.

این مسئول در بخش دیگری از سخنانش بر حفظ نکات بهداشتی و رعایت موازین و مقررات دامپزشکی در کشتارگاه ماهیدشت اشاره و تاکید کرد: خوشبختانه متولیان و کارشناسان دامپزشکی در این مکان با تجهیزات و امکانات تخصصی در امر ذبح دام فعالیت می کنند به طوری که گوشت مصرفی مردم ضمن طیب و طاهر بودن از نظر بهداشتی نیز در شرایط استاندارد است

این مسئول وجود کشتارگاه زاگرس را در منطقه مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: رعایت موازین بهداشتی و احکام دین در کشتارگاه ها اهمیت این واحدها را نشان می‌دهد و امیدواریم سایر کشتارگاه های سنتی به کشتارگاه صنعتی تبدیل شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه یکی از اقدامات مهم و ضروری دامپزشکی را تامین گوشت سالم، بهداشتی و حلال برای مصرف مردم دانست و تاکید کرد: همه تلاش ما در حفظ سلامت و امنیت غذایی هموطنان با ارتقای کیفیت محصولات و تولیدات دامی است.

وی لزوم تجهیز کشتارگاه ها به سیستم های اتوماتیک و دستگاه های بسته بندی را لازم و در دستور کار آتی نهاد دامپزشکی استان کرمانشاه دانست و عنوان کرد: کشتارگاه های ما به سیستم اتاق پیش سرد مجهز هستند، اما نیاز به تامین بودجه و تجهیزات پیشرفته تر داریم.

حاج محمدی انجام بازدیدهای مستمر و برنامه ریزی شده و یا سرزده کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در مراکز و واحدهای مرتبط با دامپزشکی را مهم دانست و ادامه داد: در قالب طرح های نظارتی اقدام به حضور مستمر در کشتارگاه های استان می کنیم.

حاج محمدی خاطر نشان کرد: در این کشتارگاه سه نفر دامپزشک حضور دارند که در ابتدا دامهای زنده را پیش از کشتار معاینه می کنند و در صورت تایید سلامت، اجازه کشتار را صادر می کنند. علاوه بر آن بر سایر فعالیت های کشتارگاه نیز نظارت دارند؛ که از جمله آنها معاینه گوشت و تایید سلامت آن است که بعد از این مرحله، گوشت مهر شده و لیبل گذاری می شود.

 این مسؤول اجرای طرح  پیش سرد گوشت در کشتارگاه های دام استان کرمانشاه را از ضروریات ساختاری کشتارگاه ها دانست و گفت: اجرای این طرح ها از بسیاری معضلات به ویژه انتقال برخی بیماری های مشترک بین انسان و دام را کاهش می‌دهد و کیفیت خدمات و سلامت بهداشت جامعه را سبب می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه به اجرای گشت های بازرسی از امکان بهداشتی، دامپروری ها، کشتارگاه ها و... در این شهرستان اشاره و تاکید کرد: مردم می‌توانند هرگونه مشکلات و تخلفات بهداشتی را با شماره تماس 1512 و پل ارتباطی سامانه پیامکی 100010001512 اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در میان بگذارند تا رسیدگی به آن در اسرع وقت انجام شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز