مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد:
ثبات اشتغال موجود در بین واحدهای تولیدی /کاهش 700 نفری بیمه بیکاری در یزد
استان یزد با اشاره به وضعیت تولید و اشتغال در استان یزد گفت: خوشبختانه وضعیت اشتغال در استان به ثبات قابل توجهی رسیده و شاهد ثبات اشتغال موجود در بین واحدهای تولیدی هستیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدحسین ریاحی در همایش آینده کار و آموزش های مهارتی اظهار داشت: تعداد افرادی که از بیمه بیکاری در استان تا پایان آذرماه استفاده می کنند نزدیک به 3 هزار نفر است این عدد در چند سال گذشته از 2700 تا 3100 نفر متغیر بوده است.
ریاحی که در جمع دانشجویان و فعالان حوزه کارآفرینی نوین صحبت میکرد هدف از برگزاری آن را معرفی خوشههای صنعتی و ایجاد فرصتی برای استفاده از مهارتهای جدید در حوزه کارآفرینان دانست و ادامه داد: استان یزد 3280 واحد صنعتی، 600 واحد معدنی، قریب به 40 هزار واحد صنفی و قریب به 50 هزار واحد کشاورزی در آن فعالیت دارند.
وی تولیدات شاخص استان را کاشی و سرامیک، فولاد، لاستیک، تابلوی برق، صنایع نساجی، شیشه جام و معدن برشمرد و خاطرنشان ساخت: تولید ناخالص ملی استان 23 هزار میلیارد ریال است. در استان 13 شهرک صنعتی، 17 ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی فعال است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نرخ بیکاری آذرماه سال جاری را 4/13درصد برشمرد و افزود: بیشترین بیکاران ما بانوان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند.
وی با بیان اینکه نرخ مشارکت اقتصادی در استان 1/46 درصد است تصریح کرد: حوزه خدمات در استان 2/48 درصد سهم اشتغال را به خود اختصاص داده است و با توجه به اینکه استان یزد یک استان توریست پذیر است در این حوزه هنوز جای کار بسیار بالا است و می توان سهم آن را افزایش داد.
ریاحی سهم اشتغال در حوزه صنعت را 44 درصد و سهم حوزه کشاورزی را 7/7 درصد برشمرد و افزود: تعداد تعاونی های موجود استان 6 هزار تعاونی است. با توجه به اینکه نرخ بیکاری نسبتا بالایی در استان داریم خوشبختانه شاهد ثبات اشتغال موجود در بین واحدهای تولیدی، صنعتی، خدماتی و کشاورزی هستیم.
وی ادامه داد: تعداد افرادی که از بیمه بیکاری در استان تا پایان آذرماه استفاده می کنند نزدیک به 3 هزار نفر است این عدد در چند سال گذشته از 2700 تا 3100 نفر متغیر بوده است.
ریاحی در پایان خاطرنشان ساخت: در حوزه مهارت یکی از راه های کاهش نرخ بیکاری در استان اهتمام لازم به مهارت و نیم نگاه خلاقانه در حوزه کارکردی است لذا باید شرایط کارآفرینی را فراهم کنیم و به این سمت حرکت کنیم.