خبرگزاری کار ایران

سید ضیا هاشمی:

مدیریت ما مدیریت جهادی خواهد بود

asdasd
کد خبر : ۵۲۹۵۳۲

سرپرست وزارت علوم گفت: ما هم باید دفتر کار خود را به عنوان میدان جهاد و تلاش بدانیم و بر این اساس مدیریت ما مدیریت جهادی خواهد بود.

به گزارش ایلنا، سید ضیا هاشمی عصر امروز در سومین نشست شورای اداری استان هرمزگان اظهارکرد: شهیدان رجایی و باهنر الگوهای موفقی از مدیریت بوده‌اند. نوع نگاه این شهیدان بزرگوار برگرفته از دین مبین اسلام و تعالیم پیامبر اسلام ‌(ص) و ائمه اطهار (ع) بوده است.

وی ادامه داد: ویژگی شهیدان رجایی و باهنر این بوده که محل شهادت آنها محل کار آنها بوده و ما هم باید دفتر کار خود را به عنوان میدان جهاد و تلاش بدانیم و بر این اساس مدیریت ما نیز مدیریت جهادی خواهد بود.

سرپرست وزارت علوم با بیان اینکه امروز دولت این امکان را ندارد که منابع کافی را تامین و در اختیار بخش‌های مختلف قرار دهد، افزود: منابع دولت محدود است و امروز دولت مکلف است رقم کلانی را به صندوق‌های بازنشستگی بپردازد و برای پرداخت یارانه نیز هزینه سنگینی متوجه دولت است اما منابع درآمدی دولت تنها نفت و مالیات است. سیاست قطعی دولت بر این است که همه دستگاه‌ها در یک اقدام هماهنگ تلاش کنند منابع به حداکثر برسد و مصارف به حداقل برسد.

سرپرست وزارت علوم با بیان اینکه کشور ما ظرفیت‌های خوب و فوق العاده‌ای دارد، اظهار داشت: منابع انسانی، امنیت و سرمایه‌های بزرگ و مهم‌ترین آن ظرفیت‌های مردمی در کشور وجود دارد و می‌توانیم در این موقعیت یک خیز تاریخی داشته باشیم اما اگر از این فرصت خوب استفاده نشود، می‌تواند خطرات و چالش‌هایی داشته باشد.

هاشمی با بیان اینکه استان هرمزگان ظرفیت‌های راهبردی دارد، اظهار داشت: بیش از 70 هزار دانشجو در این استان مشغول تحصیل هستند و موسسات آموزشی فراوانی در این استان وجود دارد. اگر صنعت به علم و دانشگاه متکی شود آن زمان چشم‌اندازی از رشد و تحول اقتصادی فراهم می‌شود. هدف مشترک ما در دولت رسیدن به یک جامعه آرام، امن و پیشرفته است که به عنوان شعار دولت‌دوازدهم تعیین شده و مطالباتی ملی هستند.

هاشمی افزود: هدف نهایی این است کشوری مقتدر باشیم که اقتدار ابعاد مختلف دارد و یک بعد آن از نظر نظامی است اما نیاز به اقتدار علمی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی داریم.

وی با بیان اینکه انتخابات پرشور امسال نشان داد جامعه مسیر دولت تدبیر و امید را تایید می‌کند، افزود: ما موظف‌ایم برای نگهداری این امانت در فرصت چهار ساله دیگر به سمت جامعه مقتدر و امن، آرام پیشرفته حرکت کنیم و اگر همه سطوح در جامعه دست به دست هم دهند موفق خواهیم بود.

سرپرست وزارت علوم ادامه داد: یکی از رویکردها که مورد توجه قرار گرفته بهره‌گیری از ظرفیت‌های دریاست که بیشترین این ظرفیت‌ها با کیفیت بسیار خوب در هرمزگان موجود است و اهتمام به این موضوع و بسیج کردن نیروهای استان به این سمت یک ضرورت است.

هاشمی گفت: هدف ما تحقق رشد هشت درصدی در اقتصاد است و اهتمام دولت به این امر است اما رسیدن به این رقم بسیار دشوار است و دولت سال گذشته با ایجاد 600 هزار فرصت شغلی که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد یک رکورد برجا گذاشت.

وی بیان داشت: اگر 770 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در کشور صورت گیرد، رشد اقتصادی هشت درصدی محقق می‌شود و رسیدن به آن مستلزم تلاش جدی است و هرمزگان از استان‌های تاثیرگذار در این عرصه خواهد بود و از ظرفیت‌های جدی و اصلی برای تحقق هدف رشد اقتصادی برخوردار است.

سرپرست وزارت علوم اظهار داشت: حل مسائل استان هرمزگان در گروی این است که نگاه محلی به نگاه ملی پیوند بخورد و دولت این اهتمام را دارد در حوزه‌های مختلف نسبت به استان‌ها توجه ویژه کند و نیاز است زمینه‌ها و فرصت‌ها و استعدادها در استان‌ها شناسایی و معرفی شود تا پیوندهای ملی و محلی بتواند مشکلات استان‌ها را حل کند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز