خبرگزاری کار ایران

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان خبرداد:

بستک قطب تولید گوشت سفید در بازار هرمزگان

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان از بستک به عنوان قطب تولید گوشت سفید در این استان خبرداد.

به گزارش ایلنا، اسدالله رحمانی گفت: امسال نزدیک 500 تن مرغ سبز در بستک تولید شده است. 

رحمانی افزود: افزایش واحدهای مرغداری، علت افزایش تولید است. 

وی گفت: شهرستان بستک با ظرفیت تولید بیش از 2 میلیون و 300 هزار قطعه جوجه و ورود سالانه بیش از 15 هزار تن گوشت سفید به بازار ، قطب تولید گوشت سفید در هرمزگان است. 

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در سه واحد از مرغداری‌های شهرستان بستک با ظرفیت دوره‌ای هفتاد و سه هزار قطعه ، مرغ سبز  پرورش می‌دهند.

استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات، کاهش مدت دوره پرورش و کاهش هزینه‌های تولید از مزایای پرورش مرغ سبز است. 

رحمانی افزود: گوشت سفید تولید شده علاوه بر مصرف هرمزگان ، به استان فارس هم فرستاده می‌شود.

کد خبر : ۴۴۶۲۹۶