در پنج ماهه نخست سال ۹۴ صورت گرفت
استحصال بالغ بر 9 هزار تن گوشت قرمز از کشتارگاههای دام گیلان
مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: در پنج ماهه نخست سال 94 بیش از 9 هزار و 95 تن گوشت قرمز از کشتارگاه های صنعتی دام تحت نظارت دامپزشکی استان استحصال شد.
به گزارش ایلنا، سهراب عاقبتی با اعلام این مطلب، اظهار کرد: این مقادیر حاصل کشتار 41 هزار و 400 راس دام بزرگ(گاو وگاومیش) و بیش از 74 هزار و 500 راس دام کوچک(گوسفند وبز) تحت نظارت بازرسان دامپزشکیست.
مدیر کل دامپزشکی گیلان به شهروندان توصیه نمود، هنگام خرید گوشت قرمز بویژه در مناطق ییلاقی پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام،نسبت به خرید آن اقدام کنند.
قابل ذکر است گیلان تنها استان در سطح کشور است که گوشت قرمز درآن فقط از کشتارگاههای صنعتی تامین میشود.
کد خبر :
۳۱۵۱۷۲