نمایش فیلم «پنج پرده در باب آشپزی» در اتاق مستند
در نشست «اتاق مستند» فیلم «پنج پرده در باب آشپزی» ساخته سپیده ابطحی پس از نمایش در خانه فرهنگ دکتر عظیمی نقد و بررسی میشود.
ایلنا: فیلم «پنج پرده در باب آشپزی» به کارگردانی «سپیده ابطحی» نگاهی به این نکته دارد که در میان انبوهی از دلایل تاثیرگذار بر فرهنگ غذایی ملتها، پنج عاملِ مهمتر، تاثیر مستقیمتری در شکلگیری فرهنگ غذایی دارد «این عاملها موجب شکلگیری کلیت این مستند شده است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه یک، «پنج پرده در باب غذای ایرانی» مستندی است در ۵ اپیزود درباره ۵ نوع غذای ایرانی که در هر اپیزود سعی میکند همراه کاراکترها و با استفاده از منابع آرشیوی و فضای موسیقایی به بخشهایی از پس زمینههای فرهنگی آن غذا در ایران نزدیک شود.
این فیلم دوشنبه ۱۰ تیرماه ساعت۱۷ با حضور کارگردان و محسن سلیمانی فاخرمنتقد سینما در خانه فرهنگ دکتر عظیمی به نشانی میدان قدس، جنب شهرداری، کوچه مهنا یک نمایش و نقد میشود.
حضور علاقه مندان ازاد و رایگان است و مخاطبان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۷۲۴۳۳۶ تماس بگیرند.