بازگشت ۷۱ هزارکودک بازمانده از تحصیل به مدارس در دوسال اخیر
وزیر آموزش و پروش گفت:گفت: در دو سال گذشته ۷۱ هزارکودک بازمانده تحصیل با اتخاذ این سیاست به مدارس بازگردانده شده اند که این افتخار بزرگی برای آموزش و پرورش دولت تدبیر و امید محسوب می شود.
به گزارش ایلنا، علی اصغر فانی در دیدار با مدیران سازمان نهضت سوادآموزی که در ساختمان مرکزی سازمان این سازمان برگزار شد، اظهارداشت: آموزش و پرورش مصمم است تا در مدت باقی مانده این دولت، گزارشی از اقدامات انجام شده در بخشهای مختلف خود را به دور از شتاب زدگی و آمارسازی و مبتنی بر تعمق و تدبیر در امور تنظیم کند تا بتواند مبنای عملی بر مدیران آینده کشور باشد.
وی با بیان اینکه برگزاری جلسات ارائه گزارش عملکرد هر بخش به نوعی خود ارزیابی سازمان محسوب میشود، تصریح کرد: در تنظیم این گزارشها باید تحلیل آموزش وپرورش سال ۹۲، احصای چالشهای پیش رو و نتایج اقدامات صورت گرفته ارائه شود به طوری که خروجی این اقدامات برای مردم قابل فهم و درک باشد.
عضو کابینه تدبیر و امید ادامه داد: در این گزارشها باید مجموعه ضعفها و قوتهای شناسایی شده و سپس سیاستهای اقدامی آموزش وپرورش درجهت مقابله با ضعفها به طور کامل اعلام شود به طوری که اقدامات این دولت در تشکیل شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی، فعال شدن استانداران درجهت مقابله با بیسوادی و مصوبات هیئت دولت در ریشه کنی بیسوادی در کشور نمونههایی از سیاستهای آموزش و پرورش تلقی میشود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به جمعیت یک میلیون و ۲۷۷ هزار بیسواد زیر ۵۰ سال کشور، گفت: باید برنامه منسجم و زمان بندی شدهای را تدوین کنیم تا طی چندسال آینده این تعداد بیسواد، تحت پوشش برنامههای سوادآموزی قرار بگیرند.
فانی افزود: آموزش و پرورش از ابتدای دولت یازدهم با تأکید بر انسداد مبادی بیسوادی توانسته است از افزایش جمعیت بیسوادان کشور جلوگیری کند که در دو سال گذشته ۷۱ هزارکودک بازمانده تحصیل با اتخاذ این سیاست به مدارس بازگردانده شدهاند که این افتخار بزرگی برای آموزش و پرورش دولت تدبیر و امید محسوب میشود.
وی با بیان اینکه نباید دوره تحصیل را برای سوادآموزی افراد کاهش داد، اظهارکرد: هرچقدر طول دوران تحصیل کم شود دوره تحکیم سوادکم شده و در نهایت بازگشت به بیسوادی افزایش خواهد یافت.
فانی خاطرنشان کرد:سازمان نهضت سوادآموزی برای تأمین مدرسین دورههای سوادآموزی خود باید از ظرفیت ۷۶۰ هزار بازنشسته وزارت آموزش وپرورش که حداقل ۳۰ سال در مدارس کار کردهاند استفاده کند و وزارت آموزش وپرورش آمادگی دارد تا در جهت ریشه کنی بیسوادی در کشور گامهای مؤثری را با کمک دیگر نهادهای دولتی و غیردولتی کشور بردارد.