خبرگزاری کار ایران

آیت الله موسوی تبریزی:

افراط و تفریط برای سیاست زیان آور است

asdasd
کد خبر : ۱۵۹۰۳۲

معنای درست واقعی سیاست تدبیر است. سیاست به معنای ریاست نیست / ارتباط فعالین حزبی و دانشجویی با علمای قم مفید است / در طول هشت سال گذشته معنای بدی از سیاست در جامعه مورد استفاده قرار می‌گرفت.

دبیر کل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: افراط و تفریط آفت زیان آور سیاست است. پس به یک معنا می‌توان گفت اعتدال فرصتی را در اختیار کشور و مردم قرار می‌دهد که ‌‌‌نهایت کشور را اصلاح کند.

به گزارش ایلنا‏، آیت الله موسوی تبریزی در دیدار اعضای سازمان دانشجویی حزب اسلامی کار با اشاره به وضعیت دانشگاه‌ها و تحولی که در جامعه به واسطه ۲۴ خرداد ۹۲ به وجود آمده است، گفت: دورادور نمایی از دانشجوبان و جوانان به مراجع و ما می‌رسد و همینطور بر عکس تصویری که دانشجویان و جوانان از مراجع دارند گا‌ها تحت تاثیر تبلیغات سوء قرار می‌گیرد. تداوم ارتباط میان مراجع و روحانیون با دانشگاهیان می‌تواند برای جامعه موثر و مفید باشد. حتی اگر شبهه‌ای هم که ایجاد می‌شود باید به صورت مستقیم با مراجع طرح گردد، بنابراین دیدار با علما و روحانیون قم که مرکز تشیع است کار بسیار خوب و شایسته‌ای است. به هر حال ارتباط فعالین حزبی و دانشجویی با علمای قم مفید است.

وی تقویت احزاب را برای کشور مفید دانست و گفت: در طول تاریخ ایران تنها در دوره آقای خاتمی وضعیت احزاب در کشور به طور نسبی بهبود پیدا کرد در دوره ایشان مقداری بودجه در اختیار احزاب قرار داده شد، اما عده‌ای با ایشان برخورد بسیار بدی کردند. همه دیدند که بعد از آقای خاتمی با خانه احزاب چه کردند. هم اکنون هم که بحثایجاد خانه احزاب مطرح می‌شود عده‌ای چنان برخوردی می‌کنند. الحمد الله در سال جدید دولتی بر سر کار قرار دارد که با عقلانیت می‌خواهد بر کشور حکومت کند.

دبیر کل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: ان شاء‌الله موقعیتی فراهم شود تا سیاست به معنای واقعی آن در کشور حاکم شود. معنای درست واقعی سیاست تدبیر است. سیاست به معنای ریاست نیست. در ادبیات قدیم ایران سیاست به معنای واقعی آن وجود داشت اینکه سیاست به معنای استفاده از عقلانیت در کشور است.. در طول هشت سال گذشته معنای بدی از سیاست در جامعه مورد استفاده قرار می‌گرفت.

وی همچنین افزود: افراط و تفریط آفت زیان آور سیاست است. پس به یک معنا می‌توان گفت اعتدال فرصتی را در اختیار کشور و مردم قرار می‌دهد که ‌‌‌نهایت کشور را اصلاح کند.

وی ادامه داد: در طول هشت سال گذشته عده‌ای از فعالین سیاسی ادعا می‌کردند که به جای مردم باید تصمیم بگیرند. این را جوان‌ها خوب فهمیدند. اکنون باید چه کار کرد و خوشبختانه این فهم امسال در میان مردم به وجود آمد که راجع به سرنوشت خود تصمیم بگیرند. اینکه شما جوانان چنین فعالیت می‌کنید نکته خوبی است.

آیت الله موسوی تبریزی ادامه داد: واقعیت این است که عده‌ای نمی‌خواهند کشور به سمت توسعه حرکت کند به نوعی خودشان را صاحب انقلاب می‌دانند انقلاب برای همه است و می‌خواستند و اکنون هم می‌خواهند به جای مردم تصمیم بگیرند در حالی اینگونه نیست. مردم سال گذشته نشان دادند که برای تعیین سرنوشت خودشان حساس هستند و نسبت به آینده و وضعیت کشور بی‌تفاوت نمی‌باشند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز