خبرگزاری کار ایران

نعمت‌زاده مطرح کرد:

تشریح سیاست‌های ایران برای توسعه انرژی پاک

asdasd
کد خبر : ۴۹۸۸۷۴

وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت سیاست‌های ایران در زمینه انرژی‌های پاک را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا، محمدرضا نعمت‌زاده در این مراسم گفت: خیلی خوشحالیم در کشور دوست و برادر، قزاقستان هستیم. از همه مهمان‌ها و بالاخص وزیر سرمایه‌گذاری و توسعه قزاقستان تشکر می‌کنیم با تمام فشردگی برنامه‌ها توانسته‌اند در افتتاح غرفه ایران حضور به هم رسانند.

وی اعلام کرد: ایران روابط بسیار خوبی با کشور قزاقستان دارد و ما از حضور در این اکسپو خوشحال هستیم زیرا توانسته‌ایم بخش کوچکی از توانمندی هایی که در زمینه انرژی‌های پاک در کشور وجود دارد را به نمایش بگذاریم.

نعمت زاده ایران را کشوری با منابع غنی انرژی پاک دانست و گفت: بخاطر فلسفه بسیار تاریخی و دیرینه ملت ایران در زمینه حفاظت از سلامت کره زمین؛ ما سیاست‌های آب، خاک و خورشید را در کشور داریم و برنامه‌های مختلفی برای استفاده از این انرژی‌های خدادادی در دستور کار قرار داده‌ایم.

وزیر صنعت،معدن و تجارت در ادامه افزود: در زمینه باد خوشبختانه توان طراحی و مهندسی و ساخت توربین‌های بادی تا ظرفیت ۲. ۵ مگابایت در کشور وجود دارد و قراردادی هم با کشور قزاقستان منعقد شده که یک نیروگاه بزرگی در این جا احداث شود.

وی تاکید کرد: در زمینه استفاده از آب، تاریخ ۲۰۰۰ ساله داریم که در تاسیسات شوشتر نیز در حال حاضر قابل رویت و بازدید گردشگران است. همچنین شایان ذکر است که از لحاظ طراحی و احداث سدهای بزرگ آب ما جزو ۱۰ تا کشور جهان و مطرح هستیم.

نعمت زاده با اشاره به اهمیت انرژی خورشیدی در دنیا بیان کرد: در زمینه سلول‌های خورشیدی خوشبختانه پروژه هایی داریم که طبق آنها از کریستال میتوانیم این سلول‌ها را تولید کنیم تا تاسیسات عظیم را احداث کنیم. البته این مورد در چند سال اخیر شروع شده ولی با سرعت رو به پیشرفت است.

وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت یاد آور شد: در زمینه استفاده از گاز طبیعی، کشورمان بزرگترین دارنده منابع گاز طبیعی جهان است. ما از توربین‌های ترکیبی استفاده می‌کنیم که هم از توربین‌های گازی و هم از توربین‌های بخاری در کنار هم استفاده می‌شود. در حال حاضر توربین‌های گازی و آبی را صد در صد در ایران تولید و صادر می‌کنیم و توربین‌های گازی تا ۲۶۰ مگابایت هم به زودی به بازار عرضه خواهد شد.

این عضو کابینه دولت یازدهم در پایان گفت: عملا ما از زغال‌سنگ هیچ استفاده‌ای در تولید انرژی نداریم بلکه در مصارف صنعتی از آن استفاده می‌کنیم. ما امیدواریم با کمک همه کشورها بالاخص کشورهای دوست مثل قزاقستان بتوانیم این صنعت پاک و این صنعت آینده را باهم توسعه بدهیم و در کنار هم کمک کنیم تا توسعه فناوری و علوم در بخش ساخت و اجرا با پیشرفت‌های خوبی همراه شود. از دوستان قزاقی هم دعوت می‌کنیم که از تاسیسات موجود کشور در این زمینه‌ها بازدید داشته باشند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز