خبرگزاری کار ایران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان:

پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی روستایی در استان

asdasd
کد خبر : ۱۲۵۳۳۰۸

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در سال جاری برای ایجاد واحدهای تولیدی اشتغالزا در مناطق روستایی این استان(در قالب توسعه اشتغال روستایی و عشایری) اختصاص یافته است.

به گزارش ایلنا از همدان، یوسف شعبانی اظهار داشت: در همین ارتباط و با استفاده از اعتبارات و تسهیلات موجود، اجرای طرح ها و برنامه های(برنامه های ملی و استانی) مرتبط با ایجاد اشتغال روستایی در سطح استان به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: یکی از برنامه های محوری دولت برای ایجاد اشتغال روستایی، اجرای طرح توسعه اشتغال در این مناطق با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و ایجاد واحدهای کسب و کار است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه برای بهبود فضای کسب و کار و توسعه اشتغال واحدهای تولیدی در سه بخش «کشاورزی، خدمات و صنعت» تسهیلات اشتعال زایی پرداخت می شود، گفت: این تسهیلات در حوزه اشتغال و توسعه مناطق روستایی در قالب مشاغل خانگی و از محل های تبصره ماده ۱۸ قانون بودجه و تبصره ۱۶ نهادهای حمایتی پرداخت می شود.

به گفته وی، متقاضیان در این بخش ها می توانند با ثبت نام در سامانه های تعریف شده، از تسهیلات دولتی مرتبط با ایجاد کسب و کار بهره مند شوند.

شعبانی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی و نطارتی و مجموعه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سه بخش پیش، حین و بعد از دریافت تسهیلات اقدام به اعمال نظارت برای راستی آزمایی نحوه هزینه کرد تسهیلات می کنند و چنانچه در مواردی تسهیلات در محل مورد نظر هزینه نشده باشد، با اعمال نظارت دقیق این تسهیلات بازگشت یا با نرخ شناور سود آنها محاسبه می شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با تاکید بر ارائه آمارهای دقیق و مستند در حوزه اشتغال، تصریح کرد: نقد فضای کسب و کار استان در قالب یک طرح جامع تهیه و ارائه شده است که به عنوان یک برنامه و اولویت اصلی مورد توجه قرار دارد. 

شعبانی افزود: تشکیل میز خدمت در شهرک های صنعتی استان همدان و حضور و بازدید مستمر از این مراکز با هدف تعامل و ارتباط گیری با جامعه کارگری و کارفرمایی و بررسی بدون واسطه مشکلات این قشر از دیگر برنامه ها و اولویت های اصلی این حوزه در سال جاری است.

به گفته وی، برنامه جامع مدیریت کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با سه رویکرد کوتاه، میان و بلند مدت تهیه شده که تمامی فعالیت ها، اقدامات و کارهای مربوطه براساس این برنامه جامع عملیاتی و اجرایی می شود.

شعبانی با اشاره به نقش نظارتی و بازرسی اداره کار در حوزه پرداخت های قانونی و استخدام کارگری در واحدها، افزود: ۱۸ بازرس در طول سال از واحدهای کارگری استان بازدید و روند فعالیت ها را برای رفع نواقص و مشکلات موجود بازرسی می کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان ادامه داد: به طور میانگین همه ساله ۹ هزار بازرسی از واحدهای کارگری استان همدان انجام می شود که رسیدگی به شکایات و دادخواست ها در هیات های تشخیص و حل اختلاف در قبال پرداخت های قانونی و رعایت قوانین و مقررات(کارگران و کارفرمایان) در این حوزه مورد توجه جدی قرار دارد.

وی افزود: به طور میانگین ۶ هزار دادخواست در ۱۵ هیات تشخیص و ۹ هیات حل اختلاف استان همدان در طول سال رسیدگی می شود که آرای صادره نیز در راستای احقاق حق جامعه کارگری و کارفرمایی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه ثمره رفاه اجتماعی ناشی از ایجاد اشتغال و حذف بیکاری باید در سفره مردم مشهود باشد، افزود: آمارهای مرتبط با اشتغال و نرخ بیکاری باید با واقعیت های موجود فضای کسب و کار استان همدان همخوانی داشته باشد.

وی با اشاره به مشکلات موجود در بخش اشتغال دانش آموختگان، تصریح کرد: دراین زمینه تلاش می کنیم با واقع نگری در حوزه آمارها شرایط مناسب برای اشتغال این افراد جویای کار را فراهم کنیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز