خبرگزاری کار ایران

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

نرخ باروری در استان را پائین تر از میانگین کشوری است

نرخ باروری در استان را پائین تر از میانگین کشوری است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: نرخ باروری در استان را پائین‌تر از میانگین کشوری است.

به گزارش ایلنا، مریم کوشکی امروز چهارشنبه در چهارمین نشست ستاد هماهنگی جوانی جمعیت با بیان اینکه طرح آمایش امید با هدف افزایش نرخ باروری مدنظر همه است؛ اظهار داشت: طرح آمایش امید با هدف نرخ باروری دو و نیم (۲/۵ درصد) تا سال ۱۴۰۷، از طرف وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است و ما نیازمند همکاری همه‌ی دستگاه‌های اجرایی با دانشگاه علوم پزشکی لرستان و قرارگاه جوانی جمعت استان هستیم. 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، نرخ باروری در استان را پائین‌تر از میانگین کشوری دانست و گفت: طبق آمار ثبت احوال و ثبت سامانه‌های دانشگاهی، وضعیت استان در حد متوسط و پائین‌تر از میانگین کشوری است و تا سال ۱۴۰۷ و با اجرای طرح امید، قرار است طی این مدت، نرخ باروری استان به عدد دو و نیم (۲/۵) درصد برسد. 

وی پیگیری مصوبات قبلی و نحوه‌ی اجرای صحیح دورکاری همکاران را مطابق قوانین و مقررات دانست و گفت: نیروهای ستادی نمی‌توانند از دورکاری استفاده کنند و طبق قانون و دستورالعمل‌های اجرایی طرح جوانی جمعیت، می‌توان به صورت جابجایی پرسنل ستادی با نیروهای محیطی و همچنین طبق دستورالعمل‌ها و طرح آمایش امید اقدام کرد. 

در ادامه محمد سیف سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، فرزندآوری را یکی از سیاست‌های کلان کشوری در وزارت بهداشت دانست و اظهار کرد: جوانی جمعیت و بحث فرزندآوری، جز سیاست‌های کلان کشوری است و برای جلوگیری از پیری جمعیت می‌توان با فرهنگ‌سازی و آگاهی بخشی در سطج جامعه، آینده‌ای روشن را پیش روی همه قرار داد؛ تا تصمیم گیری درستی در بحث فرزندآوری صورت بگیرد. 

وی در یک جمع‌بندی کلی بیان داشت: تمام واحدهای تابعه دانشگاه ملزم به تاسیس مهد کودک هستند و در ارزیابی‌های بعمل آمده، این مورد نیز باید مدنظر همه باشد. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، تشویق مدرسان آموزشی برای ترویج زایمان فیزیولوژیک و در مراکز دانشگاهی را اثر بخش دانست و گفت: تلاش می‌شود که مرکز ناباروری بیمارستان عسلیان خرم آباد هرچه زودتر تجهیز شود و در بحث زایمان‌های اول، هدف این است که زایمان‌ها طبیعی باشد تا آمار سزارین‌ها کاهش یابد و بایستی نظارتی دقیق بر بیمارستان‌های خصوصی انجام گیرد تا آمار سزارین‌هایشان کاهش یابد. 

وی در بحث طرح‌های تحقیقاتی دانشگاه و خوابگاه‌های متاهلی، گفت: با تدابیری که اندیشیده شده؛ قطعا اقدامات خوبی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز