خبرگزاری کار ایران

معاون سیاسی امنیتی استانداری:

استان مرکزی به دلیل شرایط صنعتی از جمعیت کارگری بالایی برخوردار است / شرایط اقتصادی و معیشتی مردم از سوی مراکز درمانی درک شود

استان مرکزی به دلیل شرایط صنعتی از جمعیت کارگری بالایی برخوردار است / شرایط اقتصادی و معیشتی مردم از سوی مراکز درمانی درک شود

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی: ضریب ۷۴.۴۲ درصدی جمعیت تحت پوشش تأمین اجتماعی استان مرکزی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی به کارگر خیز بودن این استان اشاره کرده و گفت: این استان به دلیل شرایط صنعتی از جمعیت کارگری بالایی برخوردار است و دارای جمعیت کارگری فعالی است. باید تلاش شود تا خدمات مورد نیاز بیمه‌ای و درمانی به این قشر به بهترین شکل انجام شود. خدمت‌رسانی تأمین اجتماعی به مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید بهترین برخوردها با مردم در این مراکز صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسن قمری به مناسبت هفته تأمین اجتماعی در دیدار با کارکنان این اداره‌کل در استان مرکزی، افزود: شرایط اقتصادی و معیشتی مردم در مراجعات درمانی از سوی مراکز درمانی درک شود و مورد توجه جدی قرار گیرد تا خللی در روند درمانی بیماران ایجاد نگردد. سیستم الکترونیکی کردن تأمین اجتماعی با جدیت پیگیری می‌شود که این موضوع بخش عمده‌ای از مراجعات و اتلاف وقت مردم را کاهش داده است.

وی به جایگاه استان مرکزی از نظر صنعتی بودن و درآمدی بودن اشاره کرده و در این خصوص ادامه داد: این استان به لحاظ صنعتی شهرت دارد و به لحاظ صنایع هایتک و مادرتخصصی در جایگاه نخست کشور ایستاده است. اما به لحاظ درآمدی در زمره استان‌های میانی کشور قرار گرفته است که باید برای آن تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شود. از این رو می‌طلبد تا خدمات بیشتری به لحاظ بیمه‌ای و درمانی به مردم این استان ارائه شود.

ضریب 74.42 درصدی جمعیت تحت پوشش تأمین اجتماعی استان مرکزی

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی نیز در این دیدار گفت: بر اساس آمار اسفند 1403، جمعیت تحت پوشش این اداره‌کل به یک میلیون و 63 هزار و 824 نفر رسیده که 74.42 درصد جمعیت استان را شامل می‌شود. بیمه‌شدگان اصلی تأمین اجتماعی استان به 361 هزار و 846 نفر رسیده که نسبت به سال گذشته 2.83 درصد افزایش داشته است. بیمه‌شدگان اجباری با 1.16 درصد افزایش به 252 هزار و 106 نفر رسیده و تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری با 8.5 درصد کاهش به 2773 نفر رسیده است.

علیرضا حسینی افزود: بازنشستگان و مستمری‌بگیران استان با 5.91 درصد رشد به 117 هزار و 342 نفر رسیده است که شامل 78 هزار و 159 بازنشسته، 3681 از کارافتاده و 35 هزار و 502 بازماندگان است. سرعت افزایش مستمری‌بگیران نسبت به ورودی‌های جدید به سازمان، یکی از عوامل اصلی ناترازی مالی است و تهدید و چالش محسوب می‌شود. 23 هزار و 113 کارفرمای فعال در استان وجود دارد که از کارگاه‌های با یک نفر کارگر تا کارگاه‌های بالای 1000 کارگر را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری بیش از 40 هزار میلیارد ریال مستمری به 117 هزار و 342 نفر بازنشسته پرداخت شد. پرداخت این رقم در حالی بود که میزان درآمد این اداره‌کل در این ماه‌ها به 36 هزار میلیارد ریال رسید و کسری‌های ایجاد شده عمدتاً از طریق وام بانک رفاه کارگران تأمین شده است. در همین مدت، 1800 میلیارد ریال در بخش درمان، 340 میلیارد ریال در زمینه تعهدات کوتاه‌مدت و 690 میلیارد ریال در بخش بیمه بیکاری هزینه شده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی اظهار داشت: 16 شعبه و 7 کارگزاری تأمین اجتماعی در استان وجود دارد که به یک میلیون و 63 هزار جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه می‌دهند. 7 کارگزاری استان به شکل برون‌سپاری فعالیت دارند. بیش از 40 هزار میلیارد ریال گردش مالی ماهانه تأمین اجتماعی استان مرکزی است و تخلف مالی در این نهاد صفر است که این موضوع افتخاری بزرگ است. بدهی قطعی کارفرمایان این استان به تأمین اجتماعی 10 هزار میلیارد ریال است.

فعالیت 3 مرکز بیمارستانی با 332 تخت بستری در حوزه تأمین اجتماعی

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی نیز در این دیدار به فعالیت‌های مراکز درمانی این مجموعه اشاره کرده و در این خصوص گفت: در حوزه درمان تأمین اجتماعی این استان، 3 مرکز بیمارستانی با 332 تخت فعال بستری، یک پلی‌کلینیک شبانه‌روزی و 8 مرکز درمانگاهی فعال است. روزانه 14 هزار و 500 خدمت سرپایی و 90 خدمت بستری در مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی انجام می‌شود.

علیرضا اسماعیلی با بیان اینکه بخش درمان تامین اجتماعی این استان طرف قرارداد با 1059 مرکز تشخیصی و درمانی است، افزود: سال گذشته 17 هزار و 147 عمل جراحی کوچک، متوسط و بزرگ در مراکز درمانی تأمین اجتماعی این استان انجام شد که 25 درصد جراحی‌ها در زمره جراحی‌های بزرگ بود. همچنین سال گذشته 243 میلیارد و 790 میلیون ریال در راستای خدمات ناباروری استان هزینه شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز