شهردار ارومیه؛
گرههای ترافیکی شهر ارومیه با اقدامات ترکیبی باز میشود / پروژه «بام شهر» تا ۲۴ ماه آینده به بهرهبرداری میرسد

شهردار ارومیه با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه بزرگ «بام شهر ارومیه»، رویکرد مدیریت شهری را بر پایه ترکیبی از اقدامات سختافزاری و نرمافزاری برای حل معضلات ترافیکی شهر عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، آیدین رحمانی در آیین کلنگ زنی بام شهر ارومیه، بیان کرد: رویکرد ما در مدیریت شهری، رفع گرههای ترافیکی از طریق اجرای پروژههای زیرساختی و همزمان بهرهگیری از فناوریهای هوشمند و ابزارهای نظارتی است. در همین راستا، پروژه زیرگذر شورا ـ ورزش که هماکنون در حال اجراست، با هدف کاهش بار ترافیکی این محور در دست اقدام قرار دارد.
وی با اشاره به پروژه پل آذربایجان که بیش از ۱۳ سال نیمهکاره مانده بود، اعلام کرد: این پل با تلاش شبانهروزی و فعالیت سهشیفته تا پایان سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید تا یکی از مطالبات دیرینه شهروندان محقق شود.
شهردار ارومیه از آغاز اجرای کمربندی دوم شهر نیز خبر داد و گفت: این پروژه که سالها به دلیل مشکلات متعدد از جمله وجود دکلهای برق متوقف شده بود، با همکاری استانداری و رفع موانع فنی وارد فاز اجرایی شده است.
وی در ادامه افزود: پل باقری و تعریض خیابان والفجر نیز از دیگر پروژههایی هستند که بهزودی آماده بهرهبرداری خواهند شد. همچنین مطالعات پروژه پل روگذر مخابرات به پایان رسیده و عملیات اجرایی آن در آینده نزدیک آغاز میشود.
رحمانی از اجرای طرح زوج و فرد ترافیکی با نصب دوربینهای نظارتی و بهرهگیری از پنلهای خورشیدی در چراغهای راهنمایی خبر داد و افزود: توسعه حملونقل عمومی از دیگر اولویتهای جدی مدیریت شهری است که با سرعت در حال پیگیری است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز نهضت آسفالت شهر ارومیه از هفته آینده با دستور مستقیم استاندار آذربایجان غربی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف بهسازی معابر و ارتقاء کیفیت عبور و مرور در سطح شهر اجرا خواهد شد.
شهردار ارومیه پروژه بام شهر را یکی از مهمترین پروژههای زیرساختی و گردشگری شهر دانست و اظهار داشت: این پروژه بهطول ۲ هزار و ۸۰۰ متر از پشت پارک جنگلی آغاز و تا محور اشنویه ادامه مییابد و از طریق تقاطعهای غیرهمسطح به جاده سنتو متصل خواهد شد. مسیر مذکور شامل دو میدان اصلی بوده و با هدف کاهش ترافیک و افزایش دسترسی به مبادی غربی شهر طراحی شده است.
رحمانی درباره هزینههای اجرایی پروژه گفت: برآورد اولیه اجرای این پروژه ۱۷۰ میلیارد تومان بود، اما با تملک اراضی مورد نیاز به ۳۵۰ میلیارد تومان و با احتساب ساخت پلهای غیرهمسطح به ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. این طرح ظرف ۲۴ ماه آینده تکمیل و افتتاح خواهد شد.