شهردار منطقه ۹ شیراز خبرداد؛
جهش عمرانی منطقه ۹ شیراز با جذب ۹۷ درصد بودجه/رسانهها صدای محرومیتزدایی شیراز شوند

شهردار منطقه ۹ شیراز، از جذب ۹۷ درصد بودجه عمرانی ۶۶۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۳ و برنامهریزی برای پروژههای زیرساختی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش ایلنا، عبدالصالح رستمزاده امروز ۲۳ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۳، منطقه ۹ شهرداری در جذب بودجه و پیشرفت عمرانی جزو مناطق برتر شیراز بود، گفت: در حوزه جهش آسفالت، ۳۹۰ هزار مترمربع روکش با ۶۰ میلیارد تومان اعتبار انجام شد و برای سال ۱۴۰۴، ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آسفالت شهرکها و معابر اصلی مانند بلوارهای طلائیه، محیطبان و مدافعان حرم پیشبینی شده است. در شهرک زیتون، پس از اجرای فاضلاب که بعد از ٢٠ سال انجام گرفته است، آسفالت معابر بهزودی آغاز میشود.
وی افزود: ۴۲ هزار مترمربع بسترسازی و پیادهروسازی در سال ۱۴۰۳ انجام شد و تا نیمهاول ۱۴۰۴ بستری و آمادهسازی تمام پیادهروهای معابر خاکی انجم خواهد گرفت. بلوارهای کارشناسان جنوبی و شهید پوریا قاسمی پس از سالها خاکی بودن آسفالت شدند.
شهردار منطقه ۹ شیراز خاطرنشان کرد: در حوزه زیرساختها، ۴.۳ کیلومتر لولهگذاری با ۶۰ میلیارد تومان در بلوارهای گلمحمدی، خرمشهر و شهرک مهدیآباد، خیابان شهیدرضایی و کارشناسان اجرا شد و برای ۱۴۰۴، لولهگذاری در بلوار والفجر و زیر پل شهیدان دستبالا با ۱۰۰ میلیارد تومان برنامهریزی شده است.
رستمزاده از ساخت دو سالن ورزشی در شهرکهای سامان و امام حسین با ۳۵ تا ۴۰ درصد پیشرفت و کلنگزنی دو سالن دیگر در شهرکهای سبحان و رضوان با ۱۲۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: ۲۸ هکتارپارک از محلهای تا فرامنطقهای مانند پارک طلاییه ۳۵ هزار مترمربع مساحت در حال ساخت است و در ۱۴۰۴، ۱۰ هکتار پارک جدید در شهرکهای سامان و رضوان احداث میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه خدمات شهری، سه مخزن ذخیره آب با ۴۵۰۰ مترمکعب ظرفیت و لولهگذاری رینگ با ۸ میلیارد تومان در حال اجراست، عنوان کرد: در سطح منطقه ٩، ۶ سرویس بهداشتی عمومی با اعتبار بیش از ۳۰ میلیارد تومان، یک ایستگاه آتشنشانی با ۷۰ درصد پیشرفت و ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در حال تکمیل است.
رستمزاده تاکید کرد: بودجه محرومیتزدایی از ۳۲ میلیارد تومان در ۱۴۰۲ به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان در ۱۴۰۴ رسیده است و صرف خوداشتغالی زنان سرپرست خانوار و فرهنگسرای مادر و کودک در شهرک سامان با ۵۶ میلیارد تومان شده است.
شهردار منطقه ۹ شیراز از حل مشکلات تقاطع یاوران با لولهگذاری و زیباسازی خیابان پوربهمن و احداث المان خبر داد و گفت: تملک بلوار طلاییه در شهرداری منطقه ۹ در حال پیگیری است.
وی درباره رودخانه چنارراهدار گفت: با همکاری قوه قضاییه، دو کارخانه نشاستهسازی تصفیهخانه ساختند و فاضلاب شهرکها در حال رفع است. پارک ۲۴۰ هکتاری کنار رودخانه در حال اجراست و مذاکراتی برای احداث بند و استفاده از آب رودخانه برای آبیاری فضای سبز انجام شده است.
رستمزاده یادآور شد: حریم ۱۰ هزار هکتاری منطقه ۹ شهرداری شیراز، شامل ۱۳ روستاست و ساختوسازهای غیرمجاز توسط سودجویان مشکلساز شده است. شهرداری با گشتهای خصوصی و ناحیه ویژه نظارتی در حال کنترل این حریم است، اما کمبود نیروی انسانی و ماشینآلات چالشساز است.
رسانهها صدای محرومیتزدایی شیراز شوند
رئیس کمیته محرومیتزدایی و ناظر شورای اسلامی شهر در منطقه ۹ شهرداری شیراز نیز در این نشست از رسانهها خواست تا با روایتگری امید، زخمهای کهنه شهر را التیام بخشند.
سیده مریم حسینی تاکید کرد: محرومیتزدایی در شیراز با همکاری دستگاهها و حمایت رسانهها در حال شتابگیری است و مقرر است هر دو هفته یا ١٠روز یکبار، نشستهای خبری با حضور شهردار منطقه و ناظر برگزار شود. این جلسات، که استارت آن زده شده، به بررسی پروژههای اجرایی، بودجه و رشد فعالیتها میپردازد.
وی از رسانهها بهعنوان ناظر منطقه و مسئول محرومیتزدایی خواست که در یک سال باقیمانده از این دوره شورای شهر، دستاوردهای محرومیتزدایی را به مردم نشان دهند.
حسینی با اشاره به اینکه مدیریت شهری تفکر محرومیتزدایی را پذیرفته و این بزرگترین دستاورد است، افزود: استاندار و مدیران ارشد شهری با آگاهی از اقدامات شورا و شهرداری، همکاری جدی خود را آغاز کردهاند.
عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه شرایط اقتصادی نامناسب شهر، از بازدید از مدارسی گفت که دانشآموزان فقیر نیازمند صبحانه یا میانوعده هستند و خاطرنشانکرد: نبود امکانات در این مدارس بر یادگیری، بلوغ زودرس و مشکلات دانشآموزان تاثیر منفی گذاشته است.
رئیس کمیته محرومیتزدایی از برنامهریزی برای مقابله با اعتیاد و حمایت از زنان و دختران که ساکن خرابهها شدهاند خبر داد و گفت: هفته گذشته با دعوت از دستگاهها، وضعیت کمپ اعتیاد زنان با ۲۵۰ نفر بررسی شد و برنامهای برای بهبود شرایط آنها در دست اجراست.
حسینی گفت:مراجعات مردمی در شورا بسیار زیاد است و اغلب درباره ودیعه مسکن، وام یا کمک بلاعوض است، محرومیتزدایی با آسفالت کوچهها و خدمات زیرساختی در شهرداری شیراز آغاز شد و دستگاههای دیگر را همراه کرده است.
ناظر شورای اسلامی شهر در منطقه ۹ یادآور شد: پروژه گازکشی محله گویم پس از ۶۰ سال، تا یک ماه آینده تکمیل میشود تا شهرداری خدمات زیرساختی ارائه دهد.
وی با اشاره به اینکه مسیر محرومیتزدایی در سال اول تاریک بود، اما تدوین سند مانند چراغی راه را روشن کرده است، تاکید کرد: در جنگ نابرابر فقر، رسانهها میتوانند عدالت را در شهر معنا کنند تا پروژههای محرومیتزدایی، از آسفالت کوچهها تا خدمات زیرساختی، به ثمر بنشیند.