خبرگزاری کار ایران

سخنگوی شورای شهر اردبیل تاکید کرد؛

توجه به تکمیل پروژه های نیمه تمام و ماندگار در بودجه ۱۴۰۲ شهرداری

asdasd
کد خبر : ۱۳۴۱۱۵۸

سخنگوی شورای اسلامی شهر اردبیل گفت: توجه به تکمیل پروژه های نیمه تمام و ماندگار در بودجه ۱۴۰۲ شهرداری لازم و ضروری است.

به گزارش ایلنا، سلامت صفری گفت: بودجه پیشنهادی شهرداری اردبیل در سال ۱۴۰۲ مبلغ یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بود که اعضای شورای شهر اردبیل در ۲۴ جلسه کاری و تخصصی این بودجه را بررسی و  با ۵ درصد افزایش آن هم در حوزه عمرانی در نهایت دو هزار میلیارد تومان تصویب شد.

 وی با اشاره به اینکه ۳۷.۷ درصد این بودجه، جاری و ۶۳.۳  درصد عمرانی است؛ افزود: سرانه بودجه از دو و نیم میلیون تومان به سه و نیم میلیون افزایش یافته است.

سلامت صفری ادامه داد: بودجه ۱۴۰۲ با نگاه و رویکرد عدالت محوری، منطقه محوری، توانمندسازی مناطق کم برخوردار، توجه به زیرساخت‌های عمرانی، فرهنگی، نظارتی، تکمیل پروژه های نیمه تمام و شروع پروژه های جدید و ماندگار و بر اساس نیازهای اساسی و ضروری شهروندان  مصوب شده است.

عضو هئیت رئیسه شورای شهر اردبیل با اشاره به اینکه اگر ۶ سال گذشته را بررسی کنیم از سال ۹۶ تاکنون، درآمد شهرداری با یک شیب ملایم  محقق یافته است؛ بیان کرد: تحقق بودجه برای اولین بار در سال جاری به بالای ۹۰ درصد رسیده و با این حساب اکثر اعضای شورا بر این باورند که سطح دو هزار میلیاردی یک سطح منطقی و قابل تحقق است.

وی تصریح کرد: در ردیف بودجه حوزه عمران، بیش از ۴۰۰ ردیف عنوان برنامه مشخص شده که توجه ویژه ای به این برنامه ها در اختصاص بموقع اعتبار باید صورت گیرد. در حوزه محیط زیست و خدمات شهری برای طراحی و ساماندهی مراکز دفن زباله شهری ۳۵ میلیارد تومان،  برای لایروبی و تکمیل بهسازی بالیخلی چای از عطایی تا زرناس ۵۰ میلیارد تومان و برای خرید زباله دان با نوآوری در ابعاد مختلف ۱۲ میلیارد گذاشته شده است.

سخنگوی شورای شهر اردبیل همچنین عنوان کرد: توسعه فضای سبز به سرانه ۸ متر مربع، همسح سازی آرامستان ها و ترمیم حصار، احداث گلخانه در متن برنامه مورد توجه بوده است و در حوزه ایمنی و مدیریت بحران برای احداث دو ایستگاه آتش نشانی بودجه مناسبی را اختصاص دادیم.

راه اندازی سامانه صدور پروانه الکترونیک یکی دیگر از برنامه هاست

سلامت صفری با بیان اینکه در حوزه خدمات مدیریتی از جمله برنامه‌های مهم و اولویت دار، توسعه خدمات الکترونیکی یا همان شهرداری الکترونیک است؛تصریح کرد: همه اعضای شورا تاکید دارند که صدور پروانه الکترونیکی در یکی از مناطق به عنوان پایلوت در برنامه و اولویت قرار گیرد. امیدواریم روزی شاهد این باشیم که دریافت پروانه ساختمانی و انجام کارها و امورات را شهروندان بصورت غیرحضوری از منزل خود انجام دهند که خوشبختانه زیرساخت های این امر فراهم شده است.

وی گفت: جهت راه اندازی سامانه جامع شهرسازی و درامد، هوشمند سازی ترافیک و چراغ های راهنمایی و روشنایی معابر، پارکینگ های عمومی، راه اندازی نرم افزارهای کنترل پروژه و مدیریت بازار، خرید ها ، اعتبارات، مستغلات ،حفاری، آبیاری هوشمند، مدیریت یکپارچه نامگذاری معابر، حمل و نقل و بار، شناسنامه الکترونیکی درختان،طرح ایجاد تاسیسات درآمدزا از این محل ۳۶ میلیارد اعتبار گذاشته ایم.

اختصاص ۱۳ میلیارد تومان برای فعالیت های ورزشی شهرداری اردبیل 

وی با اشاره به خرید بیش از ۵ دستگاه محلول یخ زدایی بجای نمک پاشی سنتی معابر در زمستان و نیز  ۳ میلیاردتومان برای احداث ایستگاه کار برای ساماندهی کارگران خیابانی افزود:در حوزه اجتماعی، فرهنگی ورزشی تیز، ۱۲ میلیارد برای ارتقا نشاط اجتماعی، ۱۳ میلیارد احیای تیم فوتبال شهرداری و برنامه های ورزشی و سه ونیم میلیارد برای تکمیل المان وحدت و بهسازی این میدان اعتبار در نظر گرفته شده است.

عضو شورای شهر اردبیل اظهار کرد:  نظر به اینکه شهر اردبیل در سال ۲۰۲۳ به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو انتخاب شده است و اردبیل میزبان مهمانان خارجی زیادی خواهد بود؛ بنابراین لازم است فعالیتها را در این راستا بیشتر کرد و آمادگی استقبال از میهمانان بود که در بودجه به این موضوع نیز توجه شده است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز