خبرگزاری کار ایران

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در دیدار با بانوان فعال شهریار مطرح کرد:

مسائل اجتماعی را باید با رویکرد نوآورانه و خلاقانه حل کنیم

مسائل اجتماعی را باید با رویکرد نوآورانه و خلاقانه حل کنیم

در جریان سفر یک روزه معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به شهرستان شهریار، نشست هم‌اندیشی با حضور بانوان فعال اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، علمی و اقتصادی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، زهرا بهروزآذر در این دیدار، بر پیگیری مطالبات بانوان تاکید کرد و گفت: انتصاباتی که از زنان در دولت انجام شده، فقط نتیجه رویکرد دولت نیست، بلکه حاصل تلاش شما زنان ایران است. شما نشان دادید نه‌فقط نیمی از جمعیت، بلکه نیمی از سرمایه فکری و تخصصی کشور هستید. این میزان اعتماد حاصل عملکرد خود شماست.

وی با اشاره به مسائل طرح‌شده از سوی حاضران از جمله تحصیل دختران ملی‌پوش و خیرین مدرسه‌ساز اظهار داشت: در دولت چهاردهم، نهضت ملی مدرسه‌سازی و عدالت آموزشی به‌طور جدی دنبال می‌شود. شما خیرین عزیز گره‌گشای این مسیر هستید. ما نیز موظف به تسهیل امور هستیم و دستور پیگیری برای تسریع فرآیند صدور مجوزها را صادر می‌کنیم.

در این نشست که معاون سیاسی امنیتی و مدیرکل امور بانوان استانداری تهران و فرماندار شهریار نیز حضور داشتند، معاون رئیس‌جمهور با اشاره به وضعیت زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: حدود شش میلیون زن سرپرست خانوار در کشور داریم که نیمی از آن‌ها تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند. برای اولین‌بار در بودجه امسال، ۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی برای اشتغال این زنان پیش‌بینی شده که با هماهنگی معاونت زنان و استانداری‌ها تخصیص خواهد یافت.

بهروزآذر با بیان اینکه به تنهایی دولت نمی‌تواند تمامی مشکلات را حل کند، برضرورت نقش‌آفرینی نهادهای مدنی و خیریه‌ها تأکید و خاطرنشان کرد: بیست سال پیش که در حوزه کارآفرینی کار می‌کردم، با مفهوم کارآفرینی اجتماعی آشنا شدم. پیش‌بینی شده بود که مسائل اجتماعی آن‌قدر بزرگ و پیچیده می‌شوند که دولت‌ها به‌تنهایی توان حل آن‌ها را نخواهند داشت. امروز نیز باید با رویکرد نوآورانه و خلاقانه در قالب کسب‌وکار، مسائل اجتماعی را حل کنیم.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهید فعالیت خیریه‌ای، آموزشی، فرهنگی یا کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام دهید، باید با رویکرد کارآفرینی اجتماعی باشد.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به مشکلات قالیبافان و فعالان عرصه صنایع دستی ابراز داشت: دولت به تنهایی نمی‌تواند همه امور این حوزه را انجام دهد. ما به حلقه‌های واسط نیاز داریم؛ موسسات، تولیدکنندگان با تجربه، مربیان و فعالان محلی که می‌دانند کدام طرح فروش دارد، چه نوع نخ استفاده شود و چه رنگ‌هایی کاربردی‌تر هستند. ما با سازمان فنی و حرفه‌ای تفاهم‌نامه داریم به عنوان "کارآفن" و از فعالان این عرصه می‌خواهیم برای کمک وارد میدان شوند.

بهروزآذر افزود: امید ما به شماست که این مسیر را ادامه دهید و رویاهایتان را محقق کنید. دولت همراه شماست تا مسیر برای شایستگی‌هایتان هموار شود.

طرح ملی گفت‌وگوی دولت و سمن‌ها، تشکیل اتحادیه سمن‌ها، لزوم توجه به مسایل مریوط به اشتغال و توان‌افزایی و آگاهی بخشی حقوقی به زنان سرپرست خانوار, تسهیل و تسریع در امور اداری مجمع خیرین مدرسه‌ساز، تدبیر برای «سیب سلامت روستایی» برای محصولات روستاییان و احداث بازارچه‌های روستایی، حل مسائل در خصوص بیمه بانوان هنرمند، مسائل مرتبط با اشتغال و اشتغال به تحصیل قهرمانان ورزشی، حرکت در راستای «شهر دوستدار همه» و مطالبات دختران دانش‌آموز از اهم مسائل مطرح شده توسط بانوان در این نشست بودند. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز