خبرگزاری کار ایران

یک مسئول خبر داد؛

٢٠ درصد زوجین خراسان رضوی نابارور هستند

asdasd
کد خبر : ۱۳۸۷۲۰۷

رئیس مرکز درمان ناباروری میلاد از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون حدود ۲۰ درصد از زوجین در مناطق زیرپوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی از مشکل ناباروری رنج می‌برند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، نیره خادم افزود: روزانه بیش از ۵۰ نفر برای دریافت خدمات تخصصی و مشاوره‌های مورد نیاز در حیطه درمان ناباروری از مشهد و شهرهای استان خراسان رضوی و دیگر استان‌ها و حتی خارج از کشور به مرکز ناباروری میلاد مشهد مراجعه می‌کنند و روزانه بر روی بین پنج تا ۱۲ نفر عمل بارور ساختن تخمک در آزمایشگاه ( IVF ) قرار می‌گیرد.

وی با بیان این که موفقیت در درمان ناباروری در دنیا به صورت ۱۰۰ درصدی نیست اما روز به روز با توسعه فناوری و امکانات، مطالعات جدیدی صورت می‌گیرد ادامه داد: هم اکنون درمان ناباروری و عمل‌های مرتبط با این حوزه در ایران از موفقیت بالایی برخوردار است و میزان موفقیت آن با تمام دنیا برابری و در برخی از مواقع از شاخص‌های استاندارد بالاتر است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: میزان موفقیت بارداری در زوج‌های با مشکلات ناباروری در این مرکز به طور میانگین بین ۳۵ تا ۴۰ درصد و در برخی زمان‌ها گاهی تا ۵۰ درصد بوده است.

خادم افزود: شرایط سنی، میزان داروها، زمان مراجعه، در درمان ناباروری نقش بسزایی دارد و هرچه سن افراد افزایش پیدا می‌کند میزان موفقیت در درمان ناباروری کاهش پیدا می‌کند، لذا به همه زوجین توصیه می‌شود در سالهای آغازین زندگی نسبت به فرزندآوری اقدام کنند و در صورت عدم موفقیت، حتما به مراکز درمان ناباروری مراجعه و با متخصصان مشورت کنند.

وی با بیان این که بهترین سنین بارداری برای زوجین بین ۲۰ تا ۳۰ سال و حتی ۳۵ سال با انجام مراقبت‌های مختلف است ادامه داد: در جامعه ما ازدواج‌ها با تاخیر انجام می‌شود که این امر منجر به افزایش سن ازدواج و سن فرزندآوری شده است.

رئیس مرکز درمان ناباروری میلاد گفت: برای بارداری در سنین بالا نیز اقدامات تخصصی و مراقبت‌های خاصی توسط استادان متخصص صورت می‌گیرد تا سلامت مادران و کودکان در دوران بارداری تضمین شود.

خادم با تاکید بر انجام زودهنگام ازدواج و فرزندآوری افزود: سالانه حدود ۱۵ متخصص زنان و زایمان در دانشگاه مشهد دانش آموخته می شوند و خوشبختانه در حیطه متخصصان زنان کمبودی نداریم و پیشنهاد ما این است که وزارت بهداشت با برنامه ریزی میزان ماندگاری پزشکان را در مناطق محروم و دور دست افزایش دهد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز