خبرگزاری کار ایران

در سال گذشته؛

۳۰ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

۳۰ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایلنا، سید محمد میربابایی با اعلام این خبر افزود: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و روستایی تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستان‌های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند، افزود: بوئین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستان‌ها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده‌اند.

وی گفت: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در این استان حدود ۱۴ هزار تن برآورد می‌شود و این موضوع نشان دهنده آن است که این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود بخشی از نیازهای تهران و سایر استان‌ها را نیز تامین می‌کند.

میربابایی یادآور شد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز وضعیت مطلوبی دارد و با رتبه ۱۱در سطح کشور جزء استان‌های موفق و پیشرو است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز