خبرگزاری کار ایران

فوق تخصص بیماری‌های گوارش مطرح کرد:

عوامل اصلی ابتلا به سرطان/ ۳ ماده غذایی خطرناک را بشناسید

asdasd
کد خبر : ۷۶۵۶۰۵

فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد با اشاره به اینکه مصرف میوه و سبزیجات در پیشگیری از ابتلا به سرطان‌های گوارش بسیار موثر است، گفت: چاقی عدم تحرک استرس و مصرف مواد غذایی ناسالم از عوامل دخیل در بروز سرطان است.

به گزارش ایلنا، دکتر حسن طاهری، فوق تخصص بیماری‌های گوارش کبد در آستانه برگزاری هفته سلامت گوارش اظهار داشت: سرطان زمانی که به وقوع می‌پیوندد همچون زلزله ای به شمار می‌رود که همه بنیان های خانواده را در هم در می‌نوردد و بار فکری و اقتصادی زیادی را برای خانواده به همراه دارد.

 وی با اشاره به اینکه سرطان به طور کلی علاج خاصی ندارد، گفت: البته اگر سرطان در مرحله ابتدایی شناسایی شود درمان آن مشکل و پیچیده نخواهد بود و می‌توان راحت تر با این بیماری مقابله کرد.

این فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد در ارتباط با بهترین راه‌های پیشگیری از سرطان گفت: چاقی یکی از عواملی است که شانس ابتلا به انواع سرطان‌ها را بیشتر می‌کند و بنابر این جوامع ماشینی امروز بیشتر از سایر جوامع درگیر سرطان شده‌اند.

 طاهری گفت: عدم تحرک، استرس، سبک غذایی ناسالم نیز از دیگر عوامل ابتلا به سرطان به شمار می‌رود بنابراین با فعالیت فیزیکی و استفاده از مواد غذایی سالم می توان ریسک ابتلا به این بیماری را کاهش داد.

وی در ارتباط با مصرف مواد غذای سالم گفت: نمک، قند و چربی در مواد غذایی در صورتی که زیاد استفاده شود، شانس سرطان و ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را مضاعف می‌کند این در حالی است که مصرف مواد غذایی حاوی فیبر همچون سبزیجات و میوه‌ها در پیشگیری از سرطان موثر است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز