در گفتوگو با ایلنا اعلام شد:
واکنش سرتیپ مجید به کلاهبرداری در اپلیکیشن شاد/ در پلتفرمهای داخلی هم ارسال لینک آلوده داریم

رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: متأسفانه در پلتفرمهای داخلی هم شاهد ارسال لینکهای آلوده هستیم اما نسبت به پلتفرمهای خارجی کمتر است.
سرتیپ «وحید مجید» رئیس پلیس فتا فراجا در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به ارسال لینکهای آلوده برای کاربران شاد، و نظارت بر پلتفرمهای داخلی توضیح داد: متأسفانه در پلتفرمهای داخلی نیز شاهد ارسال لینکهای آلوده هستیم، اما نسبت به پلتفرمهای خارجی کمتر است، زیرا با ما همکاری دارند و اگر لینک آلودهای ببینیم، بلافاصله اعلام میکنیم.
وی ادامه داد: به آنها گفتهایم که در بحث اپراتوری باید دقت زیادی داشته باشند، چرا که الگوهای مجرمانه را به این پلتفرمها اعلام میکنیم و آنان مجبور هستند، به این موضوع حتما دقت کنند. اما نمیتوان گفت صد درصد چنین چیزی نیست؛ بلکه هست و ما موضوعاتی در پلتفرمهای داخلی خودمان نیز داشتهایم. مجرمان از هر طریقی برای انجام این اقدامات استفاده میکنند و ما آگهی را به پلتفرمها میدهیم.
رئیس پلیس فتا تأکید کرد: درمورد شاد، اگر لینکی بوده، بلافاصله باید آن لینک شناسایی و مسدودسازی شده باشد و اگر هم شاکی داشت، باید به مرجع قضایی معرفی شود.
وی در پاسخ به سوالی درباره تولید محتوای نامناسب در فضای مجازی با استفاده از کودکان توضیح داد: اگر این تعریف به جرم شود ما با آن برخورد میکنیم، اما تشخیص اینکه آیا برای آن رده سنی مناسب است یا نه این موضوع در حیطه کاری پلیس نیست. اگر محتوا مجرمانه باشد، رسیدگی به آن تکلیف قانون است، اما وظیفه کنترل محتوا را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عهده دارد که ببیند آیا این محتوا مناسب این رده هست؟ آیا مجوز دارد یا ندارد؟ در مجموع پلیس در حوزه جرم وارد میشود.
سرتیپ مجید تصریح کرد: سند صیانت از کودک و نوجوان را داریم که در سند راهبردی فضای مجازی جمهوری اسلامی دیده شده است. تکالیف به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده شده که این سند را تکمیل کند. ما هم در ارتباط با کمک به کودکان با بهزیستی همکاری داریم. ولی تشخیص محتوا با وزارت فرهنگ است.