خبرگزاری کار ایران

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

سال ۹۳ سال تحول بهزیستی است

asdasd
کد خبر : ۱۶۸۱۱۲

«تلاش ما این است که بتوانیم تشکیلات منظمی را برای ارتباط با جریانهای نیکوکار در وزارتخانه، بهزیستی برقرار و سایت گفتگوی اجتماعی ایجاد کنیم.»

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در بازدید از مرکز آسیب دیدگان اجتماعی سرای احسان با اشاره به اینکه رویکرد بهزیستی در سال جدید باز گرداندن مددجویان به کانون خانواده است، گفت: سال ۹۳ سال تحول بهزیستی است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، امروز(پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه) علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مجتمع نگهداری آسیب دیدگان اجتماعی(سرای احسان) ‌واقع در حومه تهران بازدید کرد.

وی در طی این بازدید با اشاره به اینکه جامعه ما نیاز به بازگشت به روحیه مساعدت، اعتماد و همدلی دارد، گفت: امروزه بیش از گذشته انسان‌ها برای زندگی به یکدیگر وابسته‌اند و بدون کمک به هم نمی‌توانند زندگیشان را ادامه دهند بنابراین نیاز است که به سمت امنیت روانی بیشتر در جامعه برویم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تلاش ما این است که بتوانیم تشکیلات منظمی را برای ارتباط با جریان‌های نیکوکار در وزارتخانه، بهزیستی برقرار و سایت گفتگوی اجتماعی ایجاد کنیم.

ربیعی با اشاره به اینکه حدود نیمی از بودجه بهزیستی توسط کمک‌های مردمی تامین شده است، گفت: رویکرد بهزیستی در سال جدید بازگرداندن آسیب دیدگان اجتماعی و معلولان به محیط خانه است. سال ۹۳ برای ما سال تحول بهزیستی است.

وی ادامه داد: کمکهای مردمی باید از طریق NGO‌ها در مسیر حل معضلات اجتماعی استفاده شود و همچنین NGO باید پویا و سالم سازی شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: ما امسال برای بیمه مکمل معتادین بهبود یافته مبلغی اختصاص دادیم و امیدواریم که بتوانیم برای معلولان هم این کار را انجام دهیم.

ربیعی با اشاره به اینکه برخی از مددجویان این مرکز فاقد اوراق هویتی هستند، گفت: از آنجا که اکنون تمامی افراد می‌توانند برای بیمه پایه ثبت نام کنند برای این افراد نیزباید هویت سازی صورت گیرد تا بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

سرای احسان با کمبود ظرفیت روبروست

در ادامه این مراسم مدیر عامل سرای احسان با بیان اینکه این مرکز در سال ۷۷ پس از جمع آوری متکدیان سطح شهر به دلیل برگزاری اجلاس سران با ظرفیت ۴۰۰ نفر ایجاد شد، گفت: ما در این مرکز با مشکلات زیادی از جمله کمبود ظرفیت، بودجه و نیروی انسانی روبرو هستیم و مددکاران ما نیز با امکانات و هزینه‌های بسیار کم اقدام به کمک به این آسیب دیدگان اجتماعی می‌کنند.

وی با بیان اینکه هر مددجو ماهیانه ۲۳۰ هزار تومان هزینه دارد، ادامه داد: برخی از مدد جویان ما دفترچه بیمه ندارند و برای تهیه دارو و دیگر ملزماتشان با مشکل روبرو هستیم.

سازمان بهزیستی دولتی نباشد

در این جلسه تعدادی از اعضای هیات مدیره جامعه خیرین حامی معلولان نیز حضور داشتند که حبیب الله بور بور بنیانگذار این انجمن با اشاره به اینکه اعتقاد ما بازگرداندن مددجویان به خانواده‌هایشان است، گفت: هرگاه که در مشکلات اجتماعی از مردم کمک خواسته شده مردم توانسته‌اند خودشان مشکلات را حل کنند بنابراین تقاضای ما این است که سازمان بهزیستی از دولتی بودن خارج شود و به دست خود مردم اداره شود.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز