استاندار چهارمحال و بختیاری بر روانسازی سرمایهگذاری و رفع موانع کسبوکار تأکید کرد

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: هیچ مجوز سرمایهگذاری نباید معطل یک امضا باقی بماند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، جعفر مردانی عصر امروز در نشست شورای اداری مشترک استان و شهرستان بن اظهار داشت: همه مدیران موظفند پاسخ روشن و بهموقع به استعلامهای سرمایهگذاران ارائه دهند.
وی از راهاندازی بسته سرمایهگذاری در استان خبر داد و گفت: شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی باید گرههای قانونی و بانکی را شناسایی و گزارش کند.
مردانی با اشاره به شعار سال "سرمایهگذاری برای تولید با مشارکت مردم"تأکید کرد: این شعار نباید صرفاً جنبه تبلیغاتی داشته باشد، بلکه باید به برنامهای محوری در دستگاههای اجرایی تبدیل شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری بر توسعه متوازن استان و تفویض اختیارات بیشتر به فرمانداران تأکید کرد و افزود: اختیارات واگذارشده از مرکز به استان باید در سطح شهرستانها نیز اجرایی شود تا عدالت توسعهای محقق گردد.
وی با اشاره به نرخ بالای بیکاری در شهرستان بن، خواستار برنامهریزی فرمانداران و همکاری شوراهای اسلامی و شهرداریها برای اجرای طرحهای اولویتدار شد.
رونق تولید و افزایش بهرهوری
مردانی رشد تولید و بهرهوری اقتصادی را از اولویتهای استان برشمرد و بیان کرد: افزایش تولید تنها به معنای تأسیس واحدهای جدید نیست، بلکه باید زنجیره ارزش محصولات را با فناوریهای نوین و صنایع تبدیلی ارتقا داد.
وی با اشاره به ظرفیتهای شهرستان بن در بخشهای کشاورزی، دامپروری، گردشگری و صنایع دستی گفت: با تکمیل شهرک صنعتی و پروژههای نیمهتمام، میتوان اشتغال باکیفیت ایجاد کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری از تصویب ۳۳ مصوبه برای شهرستان بن خبر داد و گفت: این مصوبات باید با زمانبندی مشخص اجرا و نتایج آن به مردم اطلاعرسانی شود تا مسئولان پاسخگو باشند.
مردانی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و تهدیدات فضای مجازی را از اولویتهای استان عنوان کرد و بر حمایت از زنان سرپرست خانوار و ارتقای مهارتهای جوانان تأکید نمود.
تقاطع سهراهی بارده ساماندهی می شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به تصویب ۳۳ مصوبه در شهرستان بن گفت: نباید مصوبات فقط روی کاغذ بماند، بلکه مسئولان و مدیران باید پاسخگوی اقدامات انجامشده باشند.
اردشیر آذر افزود: با افزایش سرعت و تردد خودروها در این محور، ساماندهی تقاطع سهراهی بارده یک اولویت مهم است و مسئولان راه و شهرسازی در صورت کمبود اعتبار، طرح ساماندهی این تقاطع را در قراردادهای آتی لحاظ کنند.
وی بیان کرد: تکمیل خطوط فرعی انتقال آب در پروژه آبرسانی بن به بروجن اولویت دارد و روستاهای یانچشمه، آزادگان و پهنا باید در اولویت بهرهمندی از این طرح قرار گیرند.
آذر از دستگاههای اجرایی خواست برای پروژههای جدید استانی از ماده ۲۳ جهت جذب اعتبارات استفاده کنند.
وی با اشاره به مشکل توقف صدور پروانه ساختوساز در وردنجان، خواستار ورود قانونی دادستانی به این موضوع شد.
پروژههای نیمهتمام شهرستان بن اولویت دارد
سرپرست فرمانداری شهرستان بن افزود: توسعه زیرساختهای خدماتی، عمرانی، بهداشتی و آموزشی از اولویتهای اصلی این شهرستان است که تحقق آن نیازمند حمایت مدیران استانی است.
قدیر ولیپور اظهار داشت: شهرستان بن با برخورداری از ظرفیتهای غنی در حوزههای گردشگری، کشاورزی و منابع انسانی، پتانسیل تبدیل شدن به یکی از قطبهای توسعهای استان را دارد.
وی تکمیل پروژههای نیمهتمام را از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان عنوان کرد و گفت: پیگیری برای به سرانجام رساندن این طرحها در دستور کار ویژه فرمانداری قرار دارد.
سرپرست فرمانداری بن خاطرنشان کرد: همکاری تمامی نهادها و دستگاههای اجرایی برای تحقق اهداف توسعهای این شهرستان ضروری است.
بافت فرسوده یانچشمه تصویب شد
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در حاشیه این نشست بیان کرد: سه پروژه بافت فرسوده در شهرستان بن طی یک ماه آینده اجرایی می شود و برای این پروژهها که در سالهای گذشته با کمبود اعتبار مواجه بودیم، پیمانکار جدید انتخاب شده است.
خدایار باقری افزود: طی دو سال گذشته ۲۵۴ تن قیر برای بافت فرسوده بن تخصیص یافته و در صورت نیاز، تامین قیر ادامه خواهد داشت.
وی از تصویب بافت فرسوده یانچشمه خبر داد و گفت: با بارگذاری مدارک در سامانه شرکت بازآفرینی شهری، قیر مورد نیاز این پروژه تأمین میشود.
باقری به پروژههای اولویتدار شهرستان اشاره کرد و گفت: احداث فرهنگسرا، احداث سکوهای زمین چمن و تکمیل ساختمان فرمانداری بن از جمله پروژه ها می باشد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری از چهارخطه شدن محور بندر بوشهر-شهرکرد به عنوان یکی از اولویتهای وزارت راه یاد کرد وافزود: اجرای این پروژه در چند فاز پیشبینی شده و احداث تقاطعهای غیرهمسطح در بخشهایی از مسیر آغاز خواهد شد.
طرحهای کلیدی کشاورزی و دامپروری در شهرستان بن معرفی شد
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:جهت اجرای چندین طرح بزرگ کشاورزی و دامپروری در شهرستان بن برنامه ریزی شده است که میتواند زمینهساز اشتغالزایی و توسعه پایدار در این منطقه شود.
حسین بهرامی احداث گلخانه ۱۹۸ هکتاری در منطقه یانچشمه، احداث گلخانه ۴۱ هکتاری در لارک و احداث گلخانه ۲۲ هکتاری در وردنجان از جمله پروژههای مهم بخش کشاورزی برای جذب سرمایهگذاری عنوان کرد.
بهرامی از پیشبینی ۶ طرح دامپروری با ظرفیت حداقل ۲۰۰ پلاک دامی خبر داد که با مشارکت بخش خصوصی قابل اجرا خواهد بود.
وی با اشاره به کمبود سردخانه در شهرستان بن، گفت: امکان ایجاد سردخانه در شهرکهای صنعتی وجود دارد و سازمان جهاد کشاورزی پس از انجام جانمایی و تامین آب مورد نیاز، اجرای صنایع تبدیلی و تکمیلی را در دستور کار قرار خواهد داد.