خبرگزاری کار ایران

پخت نان سبوس‌دار در نانوایی‌های چهارمحال و بختیاری

asdasd
کد خبر : ۱۴۳۶۱۹۱

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح پخت آزمایشی نان سبوس‌دار در نانوایی‌های استان خبر داد.

به گزارش ایلنا، محمدکاظم منزوی اظهار داشت: به طور تقریبی می‌توان گفت که ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر موجود در نان سبوس دار ۲ برابر نان سفید است و مصرف نان سبوس دار خواص فراوانی برای سلامت بدن دارد.

وی افزود: تعدادی از نانوایان شهرکرد برای پخت نان سبوس‌دار اعلام آمادگی کرده‌اند و با افزایش درخواست‌ها این طرح به صورت آزمایشی در استان اجرا می‌شود.

منزوی بیان کرد: به دلیل آشنا نبودن نانوایان با پخت نان سبوس‌دار آموزش‌هایی در این خصوص به آنان داده شده است.

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد:بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت اقدامات اولیه برای تهیه آرد سبوس‌دار انجام شده است.

 

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز