خبرگزاری کار ایران

فرشچی خبر داد:

آغاز تولید موتور برقی شناورهای تفریحی سازگار با محیط زیست

asdasd
کد خبر : ۶۲۰۱۲۹

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: تولید موتور برقی شناورهای تفریحی به منظور حفاظت از تالاب های باارزش و زیستگاه های آبی و دریایی حساس کلید خورد.

به گزارش ایلنا، پروین فرشچی در اولین همایش و نمایشگاه ملی سامانه‌های شبیه‌‌سازها که به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و از سوی سازمان صنایع دریایی کشور برگزار شد، گفت: طی نشستی در حاشیه این همایش با معاونان سازمان توسعه صنایع دریایی کشور برگزار شد. آغاز تولید موتور برقی شناورهای تفریحی به منظور حفاظت از تالاب‌های با ارزش و زیستگاه‌های آبی و دریایی حساس کلید خورد.

وی افزود: در ادامه تبدیل موتورهای دو زمانه شناورهای صیادی و تفریحی که آلایندگی زیست محیطی بالایی دارد به موتورهای چهار زمانه مورد بررسی و در دستورکار ملی جهت تولید داخلی این محصول قرار گرفت.

شناورهای تفریحی سازگار با محیط زیست از اولویت‌های ارگان‌های دریایی

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تدوین سند گردشگری دریایی و افزایش توسعه این صنعت طی سال‌های آتی اظهار داشت: وجود شناورهای تفریحی سازگار با محیط زیست از اولویت‌های ارگان‌های دریایی به‌ویژه سازمان حفاظت محیط زیست است.

فرشچی درخصوص محاسن حضور سازمان صنایع دریایی در حوزه ساخت موتورهای ملی برقی و چهار زمانه با سوخت بنزین تصریح کرد: ملی بودن، در دسترس بودن قطعات یدکی و مقابله با تحریم‌های خارجی از جمله ویژگی‌های مثبت این موتورهای ملی برقی است.

فناوری های نوین دریایی منجر به افزایش پایش های زیست محیطی می شود

داوود میرشکار، مدیرکل زیست بوم‌های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست هم در حاشیه برگزاری اولین همایش و نمایشگاه ملی سامانه‌های شبیه‌‌سازها خاطرنشان کرد: فناوری‌های نوین دریایی می‌تواند بر کاهش آلودگی‌های محیط زیست دریایی و پایش‌های زیست محیطی دریایی موثر باشد.

وی افزود: سامانه‌های شبیه‌سازها منجر به کاهش آزمایشات موشکی، ترددهای غیرضروری و استفاده از انرژی و سوخت می‌شود و این امر بر کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی موثر است. تجربه‌های موفق نظامی و دفاعی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و منجر به افزایش پایش‌های دریایی می‌شود.

مدیرکل زیست بوم‌های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: همایش ملی سامانه‌های شبیه‌ساز با همکاری سازمان صنایع دریایی و با هدف رسیدن به خودکفایی در بخش شبیه‌سازهای ریلی، هوایی، دریایی، تفریحی و آموزشی برپا شده است. تبادل نظر بین متخصصان دانشگاهی و فعالان صنعت در حوزه سامانه‌های شبیه‌ساز از دیگر اهداف این همایش است و کارگاه‌های آموزشی و کاربردی و نمایشگاه‌های تخصصی هم در حاشیه این همایش برگزار می‌‌‌شود.

میرشکار مدل‌سازی و مبانی نظری شبیه‌سازی، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و آمیخته، فناوری‌های نوین شبیه‌سازی، هوش مصنوعی، مدل‌سازی و شبیه‌سازی سامانه‌های پیچیده، ردیاب و موقعیت‌یاب از جمله محورهای این همایش است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز