خبرگزاری کار ایران

در اتاق بازرگانی فارس انجام شد:

معرفی ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان

asdasd
کد خبر : ۷۶۱۷۶۰

در جلسه‌ای با حضور اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس و فعالان بخش خصوصی در حوزه انرژی استان؛ ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان در این اتاق برگزار شد

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس در این جلسه گفت: منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان در مجاورت منطقه ویژه انرژی لامرد قرار دارد که از نزدیکی خوبی با استان فارس برخوردار است.

محمدصادق حمیدیان افزود: این کانون صنعتی می تواند در رشد و بالندگی صنایع مستقر و جذب منابع برای فعالیت صنایع جدید و مورد نیاز کشور، تلاش ویژه داشته باشد.

نادر طیبی عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی فارس نیز گفت: زیرساخت های لازم برای مناطق ویژه تنها شامل خیابان، آب، برق و سایر خدمات نیست بلکه زیر شامل قانون مناسب و صحیح هم می شود که این قوانین لازمه هر منطقه ویژه است.

وی اظهارداشت: با توجه به شرایط امروز که جذب سرمایه گذاری خارجی با سختی هایی روبرو است باید تدابیر و قوانینی اندیشیده شود تا از سرمایه گذار داخلی در این منطقه حمایت شود.

طیبی عنوان داشت: مسئله تامین امنیت سرمایه گذار از مسایل مهم و مورد توجه است که نیاز است قوانینی جهت جذب و حمایت سرمایه گذاری داخلی تدوین و در نظر گرفته شود.

حسین مرادی مدیر توسعه اقتصادی و جذب سرمایه منطقه ویژه انرژی بر پارسیان نیز در این جلسه گفت: مخزن گازی پارس‌جنوبی مهم‌ترین مخزن گازی ایران است که ۴۷درصد منابع شناخته شده گاز کشور و حدود ۸‌ درصد کل حجم گاز اثبات شده جهان را در خود جای داده است. 

وی افزود: در راستای سیاست بهره‌برداری بهینه از منابع نفت و گاز کشور به‌ویژه منابع گازی پارس جنوبی، در برنامه‌های توسعه اقتصادی- اجتماعی کشور، بر تولید محصولات فرآوری‌شده نفتی و گازی و کاهش میزان فروش آن به‌صورت خام و همچنین توسعه صنایعی که در گروه صنایع انرژی‌بر قرار می‌گیرند تاکید شده است. 

مرادی بیان کرد: استفاده از گاز در صنایع، ارزش معاملاتی آن را بین ۳ تا ۱۵ برابر افزایش می‌دهد و موجب افزایش درآمد و اشتغال بیشتر درکشور می‌شود. 

وی اظهارداشت: به منظور تسهیل واردات و صادرات کالا و محصولات در منطقه، بندر پارسیان با ظرفیت نهایی تخلیه و بارگیری 40 میلیون تن در سال طراحی شده است که فاز اول این بندر با 4 پست اسکله و ظرفیت تخلیه و بارگیری 9 میلیون تن در سال در حال ساخت می باشد که تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

مرادی با اشاره به شرایط سرمایه گذاری در این منطقه اضافه کرد: اگر طرح از مطالعات و امکان سنجی مناسبی برخوردار باشد شرایط برای سرمایه گذاری در این منطقه فراهم است و طی حدود دو هفته زمین به سرمایه گذار واگذار می شود.

وی ادامه داد: در خصوص موضوع واگذاری زمین نیز به سرمایه گذار خارجی نیز در صورت ثبت شرکت زمین واگذار می شود.

مرادی عنوان داشت: امکان سرمایه گذاری صنایع بزرگ در این منطقه وجود دارد که با توجه به شرایط تحریم، مهمترین موضوع انتقال پول می باشد.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز