معاون انرژی و مواد مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاستجمهوری در بازدید از شرکت فولاد و نورد سبا عنوان کرد:
شرکت فولاد و نورد سبا؛ الگویی موفق در توسعه پایدار صنعت فولاد

جمعی از مسئولان و کارشناسان مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاستجمهوری، روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، با هدف آشنایی با ظرفیتهای تولیدی، اقدامات نوآورانه و بررسی راهکارهای توسعه صنعتی از شرکت فولاد و نورد سبا بازدید کردند.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، معاون انرژی و مواد مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاستجمهوری در حاشیه بازدید از خطوط تولید این شرکت گفت: در راستای توسعه صنعت فولاد و افزایش بهرهوری، مجتمع فولاد و نورد سبا با بهرهگیری از تیمهای مهندسی، فناوری و مدیریتی قدرتمند، در مسیر بومیسازی تجهیزات حیاتی این حوزه و ارتقای بهرهوری انرژی و آب گامهای مؤثری برداشته است.
محسن اسدبگی، افزود: صنعت فولاد ایران بهعنوان مهمترین بخش صادرات غیرنفتی کشور، نقشی کلیدی در زنجیره ارزش صنایع وابسته ایفا میکند. این صنعت، پیشران بیش از ۵۰ حوزه صنعتی وابسته است که رشد اقتصادی و افزایش ظرفیتهای صادراتی کشور را رقم میزند.
معاون امور انرژی و مواد مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاستجمهوری در ادامه اظهار داشت: یکی از مهمترین گامهای فولاد سبا در حوزه صادرات، توسعه تولید محصولات با کیفیت بهتر و ارزشافزوده بیشتر است. این مجموعه با تمرکز بر تولید ورقهای سرد و ارتقای خطوط تولید، تلاش دارد زنجیره ارزش خود را تکمیل و صادرات خود را پایدارتر کند. علاوه بر اقدامات صنعت فولاد در توسعه پایدار و تکمیل زنجیره ارزش، موضوع تأمین زیرساختهای انرژی و آب یکی از چالشهای مهم این حوزه است. کارشناسان فولاد سبا تأکید دارند که با مشارکت دولت و بخش خصوصی، میتوان چالشهای زیرساختی را بهطور مؤثر مدیریت و رفع کرد. با توجه به اقدامات نوآورانه فولاد و نورد سبا در زمینه بومیسازی، ارتقای بهرهوری و توسعه پایدار، این مجموعه توانسته جایگاه برجستهای در صنعت فولاد کشور کسب کند. آینده این صنعت وابسته به همکاریهای راهبردی و تقویت زیرساختهای انرژی و آب خواهد بود که با تعامل سازنده میان دولت و صنعت، قابل تحقق است.
معاون مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاستجمهوری پس از بازدید، در نشست تخصصی با مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت فولاد و نورد سبا، بر ضرورت تقویت همکاریهای دولت و بخش خصوصی در زمینه تأمین زیرساختهای انرژی و آب تأکید کرد و مدیران و متخصصان حوزه انرژی و مواد، ضمن بررسی چالشهای موجود، راهکارهای عملی برای بهینهسازی مصرف منابع و توسعه پایدار صنعت فولاد مطرح کردند.