انارکی محمدی در نطق میان درستور:
بخش عمده ابرچالشها به ناترازیها در نظام مدیریتی مربوط است

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس گفت: متاسفانه سرمایهگذاری در تولید توجیه اقتصادی مناسبی ندارد و در خلا قوانین تنظیم گر، سوداگری و دلالی جذابیت یافته است! امیدوارم این موضوعات مورد توجه وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی قرار گیرد.
به گزارش ایلنا، احمد انارکی محمدی در نشست علنی امروز (سهشنبه، ۳۰ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق خود ضمن سلام و درود به روح شهدا و امام شهدا (ره) و پیشگاه ملت شریف ایران اسلامی و مردمان دیار کریمان دیار سردار دلها «شهید حاج قاسم سلیمانی» گفت: خدمت مردم عزیز، شریف، نجیب رفسنجان و انار، دیار فاتحان اروند و زادگاه حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی یاردیرینه امام (ره) و رهبری، سلام و درود میفرستم و یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی را گرامی میداریم.
نماینده رفسنجان و انار در مجلس، افزود: وفاق و انسجام کلیت نظام با محوریت رهنمودهای مقام معظم رهبری درخصوص مذاکرات عزتمندانه در مسیر اثبات حقانیت ایران اسلامی و لغو تحریمها، قابل تقدیر است. تحریمهای بیپایه و اساس باید با مدیریت منطقهای رفع شود، بی تردید همه مشکلات از تحریم نیست و بخش عمده ابرچالشها به ناترازیها در نظام مدیریتی مربوط است؛ نظام مدیریتی ناکارآمد برگرفته از آیین نامهها، رویکردها و ساختارهای چالشزا و رفتارهای ما است که باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه چرا باید به بانکی ۴۰۰ هزار میلیارد تومان از جیب ملت تزریق شود، در حالی که برای مردم وام چند میلیونی آرزو است؟ ادامه داد: چرا عوامل ناترازی، چه دولتی چه خصوصی چه دولتی، محاکمه نمیشوند؟ اجرای درست اقتصاد مقاومتی و شعارهای سال میتوانست اقتصاد درونزا و برونگر با رشد معقول، تولید و صادرات ارزش آفرین، معیشت و رفاه را برای ملت و ارمغان بیاورد، اما چنین نشد.
انارکی با بیان اینکه برای رشد تولید باید بین نرخ تسهیلات و حاشیه سود تولید، نسبت مناسبی برقرار شود، تایکد کرد: سرمایهگذاری در تولید توجیه اقتصادی مناسبی ندارد و خلا قوانین تنظیمگر، سوداگری و دلالی جذابیت یافته است! امیدوارم این موضوعات مورد توجه وزیر پیشنهادی اقتصاد قرار گیرد.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور میتواند در دستورکار قرار گیرد؛ همانا که در همه بزنگاهها و تهدیدات و اخیراً در سودای اهریمنی تغییر نام «خلیج همیشه فارس» همگی ایستادند و عاشقانه فریاد زدند که این مرز و بوم خاک که نمیدهد هیچ؛ نام و هویت نیز نمیدهد.
نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس خطاب به وزیر کشور، بیان کرد: رفسنجان با صدهزار نفر اتباع خارجی یعنی نزدیک به یک سوم جمعیت شهرستان و انار هممرز رفسنجان در یک حوزه انتخابیه، ممنوعیت اتباع دارد! مگر میتوان برای دو شهر مجاور قانون و دستورالعمل مجزا در خصوص اتباع خارجی داشت؟ ضرورت دارد برای رفسنجان و انار در این خصوص تصمیم واحد اتخاذ شود و ساماندهی اتباع سرعت گیرد.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمان، خطاب به وزیر راه و شهرسازی، اظهار کرد: بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر مسیر آسفالته در منطقه از جمله جادههای حادثهخیز در مسیر رفسنجان _داوران_ زرند و رفسنجان _نور _جوادیه فلاح _انار در راستای حفظ جان هم استانی هایمان، نیاز به بهسازی و تکمیل باند دوم دارد. جادههای کشکویه و شریف آباد به لطف آباد و علی آباد شهید و نوپاد از جادههایی است که باید که هرچه زودتر اقدامات بهسازی آن انجام گیرد.
وی خطاب به وزیر نیرو با تایکد بر اینکه اهالی منطقه به جز قطعی برق و کمبود آب کشاورزی؛ با کمبود آب شرب و بهداشتی مواجه اند، مطرح کرد: در برخی از روستاهای حومه شرقی و غربی رفسنجان دهستانهای رضوان، بخش فردوس و همچنین روستاهای بخش کشکویه بویژه راویز و بسیاری از روستاهای شهرستان انار، تشنه آب و همت مسئولان هستند. باغداران داغدار هستند! کشاورزان بیپناه، تولید کنندهگان مغهوم، صنعتگران دردمند و عموم مردم صبور از قطع برق ناراضی هستند. آیا نمیتوان با تسهیلات ارزان قیمت به توسعه انرژیهای نو خورشیدی و بادی پرداخت؟ به مردم و کشاورزان قول دادیم که پنلهای خورشیدی را توسعه دهید و به جای آن برق شما قطع نمیشود. به قولمان عمل نکردیم و مردم را نسبت به خودمان بیاعتمادکردیم. در ضمن با توجه به پیگیریهای صورت گرفته و بحث «انرژی خورشیدی» از دولت تقاضا دارم، کمک کنند که مردم از این ظرفیت خوب استفاده کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شوارای اسلامی خطاب به وزیر صنعت، گفت: چرا باید با وجود آلودگی و آلایندگی سرطان زای آب، هوا و خاک و خطرات جادهای معادن، دفاتر اصلی شرکتها و حسابهای بانکی و گردش مالی آنها، در تهران باشد؟ درخصوص تخصیص منابع قانونی مربوط به حقوق دولتی سهم شهرستانها، نظارت دقیق ضرورت دارد. تحقق مسئولیتهای اجتماعی معادن و استفاده از ظرفیتهای بومی و استفاده از نیروهای منطقه بومی منطقه نیز مورد درخواست است. به دلیل وجود «معدن مس» مقام اول آلودگی در کشور را در آب مصرفی مردم با سم خطرناک آرسنیک مربوط به حوزه انتخابیه مااست.
وی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی، ادامه داد: با توجه به پیگیریهای صورت گرفته، باید اهتمام ورزید تا موضوع گواهی صادراتی درخصوص اقلام کشاورزی از جمله «پسته» سریعتر عملیاتی شود. آقای وزیر؛ تدبیر فرمائید که در بخش صنایع تبدیلی بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ارزش آفرینی محصولات صادراتی کشور، اقدامات اجرایی صورت گیرد.
نماینده رفسنجان و انار در مجلس در مجلس شورای اسلامی خطاب به مسولین، تصریح کرد: رئیس کل بانک مرکزی؛ افزایش ۱۰ درصدی الزام برگشت ارز حاصل از صادرات محصولات کشاورزی و همچنین محدودیتهای بانکی برای صادرکنندگان، پرداخت پول کشاورزان را دچار مشکل کرده است. آقای رئیس جمهور، نیروهای شرکتی، معلمان و بازنشستگان در کل قشر کارمند و کارگر باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
انارکی محمدی در پایان خطاب به نمایندگان، بیان کرد: کلام آخر اینکه رئیس و نمایندگان مجلس؛ بیایید جدیتر از گذشته با انجام دقیق وظایف تقنینی و نظارتی، اندکی از مشکلات مردمان این سرزمین را کاهش دهیم. مردم عزیز و شریف به ما مراجعه میکنند، شما بفرمایید چه جوابی بدهیم؟