سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی خبر داد:
برخورد با دو مدرسه غیرانتفاعی دخترانه به دلیل اضافه دریافتی
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از برخورد با دو مدرسه غیرانتفاعی دخترانه به دلیل اضافه دریافتی خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد علی اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری خود که صبح امروز برگزار شد، گفت: امسال در ۸ ماهه ابتدای سال۴۵۴ هزار ۸۸۴ فقره پرونده تشکیل شده که ۴۳۷ هزار پرونده منتهی به صدور حکم و مختومه شده است. در همین خصوص ۳۳۴ هزار فقره پرونده در حوزه کالا و خدمات تشکیل شده که ۳۱۹هزار مختومه شده است. همچنین ۸۹ هزار و ۱۴۵ فقره ویژه کالا و ارز تشکیل شده است که ۸۷ هزار و ۱۶۹ مختومه شده است.
وی درباره پرونده های تشکیل شده در حوزه بهداشت گفت: در این حوزه ۳۱ هزار و ۷۰۰ فقره پرونده تشکیل شده که ۳۰ هزار و ۱۴۶ فقره پرونده منجر به صدور حکم و مختومه شده است.
وی ادامه داد: اخیرا گزارشاتی درباره کلینیک های درمانی داشتیم که به صورت غیرمجاز در شهرهای مختلف از جمله تهران تاسیس می شود که تخلفات گوناگون دارند از جمله افراد غیر متخصص در این مراکز فعالیت می کنند و یا کلینیک غیرمجاز است و در برخی موارد هر دو مورد بوده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در برخی آرایشگاههای زنانه اقدامات پزشکی انجام می شود و تخلفاتی دارند لذا به مردم هشدار می دهیم تحت هیچ شرایطی به مراکزی که مجوز قانونی ندارند مراجعه نکنید. به معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاهای علوم پزشکی تذکر و یادآوری می کنیم که گزارشاتی به ما رسیده است که از این مراکز بازرسی نشده و گزارش تخلفات ارسال نمی شود و باید باتوجه به اهمیت سلامت مردم به این موضوع رسیدگی شود.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در بحث فوت بیمار گزارشی داشتیم اما صلاحیت رسیدگی به آن با ما نیست و باید قوه قضاییه به آن رسیدگی کند. تخلفات در بحث موضوعات زیبایی است و تزریق ژل و بوتاکس انجام می دهند در بسیاری از موارد تحصیلات این افراد حتی نزدیک به رشته پزشکی هم نیست.
وی ادامه داد: پرونده ها در خصوص دو دبیرستان غیرانتفاعی دخترانه در تهران بوده که اضافه دریافتی از مردم داشتند و به اتهام گران فروشی خدمات ۳ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال جریمه شده اند و مکلف شدند این مدارس اضافه دریافتی را به والدین پرداخت کنند. با عنوان آموزش های مکمل در برخی موارد از والدین در برخی مدارس مبالغی دریافت می شود که با همکاری وزارت آموزش و پرورش با این مدارس برخورد شد. اگر حتی آموزش و پرورش به ما گزارشی ندهد ما از باب وظیفه نیز به این موضوع ورود خواهیم کرد.
اسفنانی خاطرنشان کرد: پرونده دیگر در مورد جریمه یک شرکت در استان هرمزگان است که اقدام به قاچاق وسایل سنگین راه سازی کرده است که مکلف به پرداخت دو هزار و ۷۴۶ میلیارد ریال شده است که هم درخصوص قاچاق و هم سایر تخلفات بوده است در این پرونده علاوه بر این که شرکت به ۲ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال محکوم شده اند اشخاص حقیقی نیز به پرداخت جریمه به مبلغ دو هزار و ۷۴۶ میلیارد ریال محکوم شده اند همچنین یک کارخانه تولید آرد در استان خراسان رضوی به حدود هزار میلیارد ریال محکوم شده است که توزیع خارج از شبکه داشته است. تخلف این کارخانه عرضه ۹۶۳ تن گندم خارج از شبکه بوده است که ارزش آن ۱۴۴ میلیارد ریال بوده است و این شرکت به پرداخت ده برابر ارزش کالا محکوم شده است.
وی با اشاره به سایر پرونده های ملی در سازمان تعزیرات حکومتی گفت: یکی دیگر از پرونده ها محکومیت دو هزار میلیارد ریالی یک شرکت پتروشیمی در کردستان بوده است تخلف این شرکت قاچاق ۳ هزار و ۵۰۰ تن بنزین سوپر بوده است که ارزش ریالی آن ۳۱۱ میلیارد و ۴۲۸ میلیون ریال بوده است و علاوه بر محرومیت مدیرعامل از سمت اشتغال به مدت دو سال به پرداخت ۳۱۱ میلیارد و ۴۲۸ میلیون ریال جریمه نقدی نیز محکوم شده است.
وی در پرونده های مربوط به خودروسازی ادامه داد: دو هزار و ۶۶۵ فقره پرونده خودروسازی داشتیم که به دو هزار و ۲۷۰ پرونده رسیدگی شده است و متهمان این پرونده ها به ۷۹۸ هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند که بخشی از آن وصول شده است همچنین مکلف به استرداد اضافه دریافتی به خریداران شدهاند.
او ادامه داد: درخصوص پروندههای لبنیاتی نیز حدود ۳۵ فقره پرونده در ۸ ماهه گذشته تشکیل شده که در مجموع به ۲۸ میلیارد ریال جریمه نقدی پرداخت شده اند. برخی نیز عدم انجام تعهد ارزی داشته اند که به پرداخت و اعاده ارز دریافتی به بانک عامل محکوم شده اند. همچنین در یک فقره به ۱میلیون و ۶۶۹ یورو محکوم به استرداد شده اند.
وی درباره پرونده های آرد و نان ادامه داد: ۱۲ هزار و ۸۶۹ فقره پرونده مختومه شده است ارزش ریالی پرونده ها ۴۰۹ میلیارد بوده است و متهمان به پرداخت یک هزار و ۸۲۹ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند. درخصوص عرضه خارج از شبکه آرد و احتکار آن حدود ۲ هزار و ۷۹۴ فقره پرونده تشکیل شده که ارزش ریالی آن ۲۷۶میلیارد ریال بوده و متهمان به ۶۵۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند.
وی درباره تخلفات در حوزه شیرخشک گفت: آماری که در حوزه شیر خشک پیگیری کردیم چون هنوز از تمام استانها واصل نشده است امکان اعلام وجود ندارد.
سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: قطعا قاچاق سوخت در سازمان تعزیرات رسیدگی می شود، در سه استان سیستان و بلوچستان و استان های جنوبی پرونده های زیادی در حوزه قاچاق سوخت دارند.
اسفنانی درباره گران فروشی در نانوایی ها تصریح کرد: نانواها دراین حوزه ادعا هایی می کنند زیرا که چندین سال است که اجازه افزایش قیمت نان به آنها داده نشده است به صورت کمکردن وزن نان و فروش جدای آرد تخلفاتی را انجام می دهند. بیش از ۲هزار فقره پرونده در حوزه گرانفروشی رسیدگی شده است. ما به محض دریافت گزارش تخلفات رسیدگی خواهیم کرد. مردم می توانند در سامانه ۱۳۵ ما گزارش شکایت خود را به ما اعلام کنند.
وی درباره پرونده های شرکت های هواپیمایی اعلام کرد: به دلیل اینکه سازو کار تعیین قیمت در شرکت هواپیمایی مشخص نشده است، شرکت های هواپیمایی براساس برنامه پنجم و ششم که تعیین قیمت بلیت آزاد است ، همچنان بلاتکلیف است.
اسفنانی گفت: ۳۸هزار میلیارد ریال جریمه به خزانه دولت پرداخت شده است که به نسبت سال گذشته این رقم حدود ۸۳ درصد افزایش پیدا کرده است.