خبرگزاری کار ایران

راه‌اندازی ‌پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی

راه‌اندازی ‌پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی
کد خبر : ۱۶۳۳۱۴۳

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: از این پس، به جای جست‌و‌جو برای یافتن بی‌سوادان، در هر مدرسه ابتدایی یک پایگاه سوادآموزی در شیفت مخالف راه‌اندازی می‌شود که تحت نظارت مدیر آموزشگاه و کارشناسان نهضت فعالیت خواهد کرد.

به گزارش ایلنا، عبدالرضا فولادوند افزود: در سال تحصیلی آینده، شاهد تغییر ریل فعالیت‌ها از عرضه‌محوری به تقاضامحوری خواهیم بود؛ از این پس، به جای جست‌و‌جو برای یافتن بی‌سوادان، در هر مدرسه ابتدایی یک پایگاه سوادآموزی در شیفت مخالف راه‌اندازی می‌شود که تحت نظارت مدیر آموزشگاه و کارشناسان نهضت فعالیت خواهد کرد.

فولادوند در گردهمایی روسا، کارشناس‌مسئولان و کارشناسان نهضت سوادآموزی استان اصفهان با گرامیداشت ایام دهه کرامت، یاد معلمان شهید و نیز تسلیت به بازماندگان حادثه آتش‌سوزی بندر شهید‌رجایی، به تشریح تحولات پیش‌روی این سازمان پرداخت.

‌وی با اشاره به تحول در مفهوم سواد در سطح جهانی، گفت: سواد تنها خواندن و نوشتن نیست؛ در تعریف جدید یونسکو، سواد دارای ۱۲ بعد مهارتی شامل سواد دیجیتال، رسانه‌ای، حقوقی، سلامت، شغلی، فرهنگی، مالی، محیط‌زیستی، عاطفی، علمی، انرژی و پایه است که هر فرد باسواد باید آنها را داشته باشد.

‌فولادوند افزود: در چهل‌وشش سال گذشته، تمرکز ما بیشتر بر آموزش خواندن و نوشتن بود، در حالی‌که امروز نیاز داریم این مهارت‌ها را به عنوان اصل مأموریت آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی بازتعریف کنیم.

‌رئیس سازمان نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تصویب بازنگری اساسنامه این سازمان در مجلس شورای اسلامی گفت: در ساختار جدید، سازمان نهضت سوادآموزی به آموزش عمومی و مادام‌العمر تغییر ماهیت می‌دهد و آموزش مهارت‌های فردی و اجتماعی به‌عنوان یکی از مأموریت‌های اصلی سازمان در نظر گرفته شده است.

‌وی گفت: در سال تحصیلی آینده، شاهد تغییر ریل فعالیت‌ها از عرضه‌محوری به تقاضامحوری خواهیم بود؛ از این پس، به جای جست‌و‌جو برای یافتن بی‌سوادان، در هر مدرسه ابتدایی یک پایگاه سوادآموزی در شیفت مخالف راه‌اندازی می‌شود که تحت نظارت مدیر آموزشگاه و کارشناسان نهضت فعالیت خواهد کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز